Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Nieuwe POS materialen voor Decathlon – Instore displays voor Ski’s

Capelle aan den IJssel, November 2022 –

Goed nieuws voor alle wintersport fanaten, SIZO GROUP heeft voor 8 filialen Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Coolsingel, Enschede, Roermond, Alkmaar, Tilburg, Amsterdam Noord & Nijmegen) van Decathlon, instore Ski wanden gemaakt! Wat precies en waarom? Hieronder lees je meer over deze winterse case!

De instore skiwanden dienen als pos materialen en bieden een extra stuk informatie aan de totale klantbeleving! Bij het selecteren van de materialen voor het frame, de bestickering en de andere materialen, is er een focus gelegd op robuustheid. Daarom bestaan de wanden uit houten panelen. De panelen bieden de juiste hoeveelheid stevigheid waardoor de ski’s veilig zijn gemonteerd. Daarnaast is er gekozen voor het gebruik van klittenband voor de bordjes. De materiaalkeuze is volledig gestuurd door duurzaamheid en niet zo zeer prijs. Decathlon heeft dan ook het doel voor ogen om deze panelen te hergebruiken. Zo kan deze duurzame instore signing lang mee gaan en is deze voorbereid voor eventuele wijzigingen in de toekomst!

Naast hout en klittenband, zijn er op de ski wanden geproduceerd met full color print bestickeringen aangebracht. De ski’s zijn vervolgens geplaatst in beugels om netjes recht overeind te staan.

Voor de klanten van Decathlon is het nu makkelijk gemaakt om in een kort moment, snel de voordelen van het brede assortiment te zien. Ook zijn de ski’s dusdanig gepresenteerd dat ze opvallen, en zo meer impact creëren. De ski displays bevorderen de focus op het product in een winkel vol afleidingen!