25 jaar SIZO

In 1995 is SIZO opgericht door Sidney Zee, achter de kassen van zijn vader in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier begon hij zelf als monteur in een schuur te werken aan zijn eerste klussen. Al snel kwam er een monteur en een stagiaire voor de ontwerpafdeling bij. Hieruit groeit het snel, één van de eerste klanten is; Mega Elshout – dat later opgekocht werd door MediaMarkt. Dat tot de dag van vandaag nog steeds klant is bij ons en daar zijn wij heel trots op. Een aantal van de medewerkers die het begin hebben meegemaakt zijn er nog steeds. Hans – een van de eerste monteurs – is inmiddels met pensioen, maar komt regelmatig op bezoek voor een lekker bakje koffie. Daarnaast hebben we Rutger, hij heeft de eerste vestiging van SIZO meegemaakt als stagiair van de ontwerpafdeling. Na een korte afwezigheid keerde hij terug als grafisch vormgever/DTP-er. In de buitendienst hebben we Jan, Jan werkt sinds 2019 al 20 jaar bij het bedrijf. Een hele prestatie.

Oude gezichten keren terug

Een aantal jaar geleden heeft Sidney Zee – de oprichter van SIZO (Sidney en zonen) – zich teruggetrokken uit het bedrijf, om zijn volledige focus te richten op zijn andere onderneming; L2L LEDscreens. Maar eind 2019 keerde hij terug naar het oude vertrouwde nest, om samen met zijn compagnons het stokje weer op te pakken. Zodoende gaat SIZO een bijzondere en nauwe samenwerking aan met L2L LEDscreens. Dat zich specialiseert in LED schermen in alle vormen en maten. A match made in heaven. Want hier ontmoet de traditionele manier van sign de toekomst van LED reclame.

Verhuizing

In 2012 is SIZO verhuisd van Nieuwerkerk aan den IJssel naar Capelle aan den IJssel. Het pand aan de Vlierbaan is heeft meer capaciteit en sinds het aantal werknemers snel groeide was dit ook meer dan nodig. In het pand begeeft zich een print -en frees afdeling, een werkplaats, het atelier, een magazijn, een kantine, kantoorruimte en twee showrooms / vergaderruimte. In totaal werken er nu 40 medewerkers voor het bedrijf. Voorheen waren er geen showrooms binnen het bedrijf. Sinds 2020 zijn de afdelingen studio en project management naar boven verhuisd zodat er op de eerste etage een showroom kan komen. In de twee ruimtes worden LED schermen en sign uitingen tentoongesteld aan de klanten, daarnaast dient één van de ruimtes als vergaderruimte.

Unieke samenwerking

Vanaf heden werkt SIZO samen met L2L LEDscreens, een unieke samenwerking. Dit betekent namelijk dat we alles op het gebied van signage onder één dak hebben zitten. Van autobestickering tot digitale signage.
LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Winkel beleving

In 2025 zal de helft van de winkel aan beleving worden gewijd.

Gevel reclame voor IP Industrial Physics

Dit jaar hebben wij meters aan gevel reclame geleverd aan het test en inspectie bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel genaamd IP Industrial Physics.

SIZO Magazine

De eerste editie van ons magazine is klaar en ligt klaar om verspreidt te worden.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.