Akwadukt Langdeel – belettering

In Wergea – net onder Leeuwarden – hebben wij deze week een speciaal project afgerond, één waar veel werk aan vooraf ging. In de voorbereidende fase hebben wij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de volledige N-weg voor een bepaalde tijd afgesloten kon zijn op de dag van plaatsing. Bij dit project waren verschillende partijen betrokken waardoor het plannen wat lastiger bleek dan aanvankelijk gedacht.

Het project betreft het beletteren van een aquaduct. Voor de belettering van het akwadukt Langdeel is gebruik gemaakt van dibond freesletters die bevestigd zijn met speciale kit van Innotec. Deze kit hecht goed op een ondergond als beton. Hierdoor komen de letters de komende jaren niet meer van de ondergrond af.

Het eindresultaat

Midden in de nacht werd de ondergrond professioneel gereinigd, dit is nodig om het materiaal goed te laten hechten. Eenmaal gereinigd kon Jan Dallinga aan de slag. Dankzij de mal weet onze monteur precies waar de tekst geplaatst moet worden en kan het bevestigen middels de speciale kit, beginnen.

Op de foto’s is het proces goed te volgen. Van het plaatsen van de mal tot het monteren van de freesletter teksten. Het project is geslaagd zonder enige oponthoud. Wij zijn blij dat wij deel uit mochten maken van een bijzonder project als de belettering van akwadukt Langdeel. Heeft u ook een plan op tafel liggen dat anders is dan anders, dan kunt u ons berichten. Wij denken graag mee en houden van uitdagingen.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

technova racing team

In 2019 zijn de studenten samen met Laurens de Wit kampioen geworden van de Ford Fiesta Sprint cup!

Samsung take-over

Afgelopen week hebben we met een aantal SIZO monteurs de MediaMarkt Arena omgetoverd tot een waar Samsung spektakel.

Akwadukt Langdeel

In Wergea – net onder Leeuwarden – hebben wij deze week een speciaal project afgerond.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.