Overname Arto Buitenreklame door SIZO GROUP

Capelle aan den IJssel – Mooi nieuws voor Sizo group. Per september 2022 is Arto Buitenreklame onderdeel van de Sizo Signing familie. In goed overleg is de keuze gevallen op Sizo. Zo zijn voormalig eigenaren Anita en Nico Slagter na 30 jaar, er klaar voor om het stokje over te dragen aan een partij die de verantwoordelijkheid kan dragen namens Arto. Het hele team van Sizo group, heet de werknemers en relaties van harte welkom! Het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid is bij Sizo group van hoogste belang en dat is daarom ook de prioriteit bij deze overname.

‘Wij zijn blij dat de keuze op Sizo is gevallen, we weten zeker dat het portfolio van Arto een rijke aanvulling is voor Sizo. Deze stap geeft ons de kans om te laten zien wat wij kunnen’ – Aldus Sidney Zee, directeur Sizo group.

Met Sizo als één van de grootste spelers binnen de signing branche, vertrouwen wij er op dat deze overname als een mooie toevoeging zal fungeren voor ons portfolio en skillset. Het leveren van indoor en outdoor signing, led producten en company incentives blijft onze sterkte en wordt met de komst van Arto alleen maar sterker.

Meer weten over Sizo of wil je iemand spreken rondom de overname? Bij Sizo hebben we altijd iemand klaar staan om jou te woord te staan. Mail onze collega Mark via mark@sizo.nl of bel ons kantoor via: 010-3130200

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Giant

Aankleding Giant winkels door heel Nederland.

SIZO Green

HET IS WERELD RECYCLE DAG! Op deze dag introduceren we met trots ons SIZO GREEN logo.

Upgraden luxe sportschool

Upgraden luxe sportschool.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.