Carwrapping

Een persoonsauto, bestelbus vrachtwagen of een anders vervoersmiddel kun je niet binnen een paar tellen van folie voorzien. Hier gaat namelijk heel wat werk aan vooraf én het is niet voor iedereen weggelegd.

Bij SIZO kunnen we een aantal van deze specialisten onze collega’s noemen of vrienden van het bedrijf. Binnen een paar uur kunnen zij je bedrijfsvoertuig van een gave wrap voorzien met een speciale folie.

Hier een aantal voordelen die aan de bestickering van je bedrijfswagen hangen,

Groot bereik: Een bedrijfswagen heeft een gemiddeld bereik van 160.000 per maand, wat op jaarbasis twee miljoen is! Benut deze kans door je wagen van bestickering te voorzien.

Relatief lage investering: Bestickering op je bedrijfswagen gaat jarenlang mee waardoor de investering laag uitvalt. Let wel; er zit een verschil in de kwaliteit van folie.

De eerste indruk telt: Een bedrijfswagen dat van bestickering is voorzien dient als het visitekaartje van je bedrijf. Zorg dat deze eerste indruk positief blijft hangen met een geweldig ontwerp!

Heb je nog een bedrijfsvoertuig staan dat wel in een nieuw jasje gestoken mag worden. Zonder dat je de kosten van een spuiterij in acht moet nemen. Dan helpen wij je graag verder!

Bel ons om een afspraak te maken op +31 (0)10 31 30 200
Of neem contact op via info@sizo.nl

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Coala interior film

Vervang je oude bureaus of deuren niet, maar bekleed ze in plaats daarvan met realistisch aanvoelende decoratieve texturen.

25 jaar SIZO

In 1995 is SIZO opgericht door Sidney Zee, achter de kassen van zijn vader in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuwe POS materialen voor Decathlon

De instore skiwanden dienen als pos materialen en bieden een extra stuk informatie aan de totale klantbeleving!

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.