Coala Interior Film geeft je interieur een tweede leven

Vervang je oude bureaus of deuren niet, maar bekleed ze in plaats daarvan met realistisch aanvoelende decoratieve texturen. Moeten je muren opnieuw geverfd worden? Bekleed ze met Coala Interior Film zonder je pand te hoeven sluiten en creëer een gezellige, luxe omgeving.

Of het nu gaat om privéwoningen, hotels of een openbare ruimte, Coala Interior Film is snel aan te brengen (in één dag, zonder dat je bedrijf hoeft te sluiten), is geurloos en geeft geen risico op vlekken. Bovendien is renoveren altijd ecologischer dan vervangen, is het werken met Interior Film sneller en 50 tot 70% goedkoper dan een traditionele renovatie.

Coala Interior Film is gemakkelijk en snel aan te brengen dankzij de Bubble Free-lijm en gemakkelijk te onderhouden, een vochtig spons is voldoende. Het assortiment is UV-bestendig en brandwerend en voldoet aan de EuroClass-normen. De gebruikte solventlijm heeft een krachtige, permanente kleefkracht met polymerisatie waardoor deze permanent is na 24 uur. Dankzij deze thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.

Met bijna 500 verschillende tinten en texturen zoals hout, leer, marmer, natuursteen, metallic, glitter, textiel en effen kleuren, zijn de mogelijkheden bijna oneindig en zijn er oplossingen op maat voor elke interieurstijl en elk imago.

Met welke renovatie of transformatie begin jij?

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Ben and Jerrys

Het is vandaag nationale chocolade-ijs dag!

Interview Sidney Zee

Als oprichter van Sizo blikt Sidney terug op een periode met leuke ervaringen en grote veranderingen in de branche.

Experiment IJSBLOKJES x ZON- EN WARMTEWERENDE FOLIE

Benieuwd of zon- en warmtewerende folie echt werkt? Ontdek het in onze video vanuit het vooruitzicht, waarin we experimenteren met ijsblokjes.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.