Dino Experience Park

Het idee

De eigenaar van IJsselweide, Michel de Meijer heeft besloten om zijn golfbaan te sluiten om plaats te maken voor het Dino Experience Park. Hier wordt onder andere gewerkt aan het Jurassic Golfpark, waar wij van SIZO met trots een steentje bij hebben mogen dragen. Het blijft niet bij de mini golfbaan, in de komende weken staat er nog veel meer te gebeuren. Daar over later meer.

De uitwerking

Aan de hand van het logo – wat al klaar stond voor gebruik – is onze ontwerper aan de slag gegaan met de indrukwekkende poort. Als snel kwam een ontwerp tot stand waar de schubben van een dino de rode draad door het verhaal waren. De poort moet een goede indruk geven, van hoe de rest van het park eruit komt te zien.

De uitdaging zat voor ons voornamelijk in de hoogte, de constructie en het feit dat het bestaande hek moest blijven staan. Uiteindelijk is er een aluminium koker frame geplaatst aan de betonnen

constructie van de brug. Het frame is bekleed met Dibond platen voorzien van een full color afbeelding. De gehele constructie is op locatie gemaakt, zodat het perfect bij deze situatie past.

Ook zo’n gaaf project als het Dino Experience park op de planning staan? Neem vrijblijvend contact op met één van onze professionals, zij staan je graag te woord.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Ombouwservice

SIZO biedt een unieke ombouw service aan waarbij je bestaande lichtbak of verlichte gevelletters door ons worden voorzien van hoogwaardige led-lichtbronnen.

Geldmaat

In 2019 slaan VIM Group, SIZO, C&L en SUPERNEON de handen in één voor de rebranding van de geldautomaten in Nederland.

technova racing team

In 2019 zijn de studenten samen met Laurens de Wit kampioen geworden van de Ford Fiesta Sprint cup!

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.