Sizo, het bedrijf met signs in het DNA

Sidney Zee is van jongs af aan al met signs bezig. Als oprichter van Sizo blikt hij terug op een periode met leuke ervaringen en grote veranderingen in de branche. In de afgelopen 25 jaar heeft hij veel geleerd over het succesvol leiden van een signbedrijf. Hij vertelt ons meer over de ins en outs van Sizo.

Waar komt die interesse voor signs eigenlijk vandaan?

Het is eigenlijk met de paplepel ingegoten, mijn vader was werkzaam in de signbranche. Ook hij was ervan kinds af aan al mee bezig. Van mijn 16de tot mijn 18de had ik mijn eerste werk in signs, hierna heb ik anderhalf jaar met een compagnon samengewerkt. Uiteindelijk koos ik ervoor om zelf een signbedrijf op te richten. Sizo was geboren.

Kun je wat vertellen over de kracht van signs?

Dankzij signs kun je je als organisatie kenbaar laten maken naar de buitenwereld, ervoor zorgen dat mensen je zien en een bepaalde boodschap uitstralen. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten signs: we laten organisaties, bedrijven en winkels opvallen met letterreclame, reclameborden, doeken, displaymaterialen, led schermen of met een combinatie hiervan. Onze signs zijn voor verschillende doeleinden in te zetten, denk hierbij aan het permanent laten opvallen van een winkel of gebouw, het ondersteunen van een pand opening, campagne of het benadrukken van een huisstijl.

Waarom zou je zelf voor een signbedrijf als Sizo kiezen?

Als full-service provider van signs hebben we de kennis en knowhow in huis om reclameboodschappen van hoge kwaliteit snel en adequaat te kunnen leveren. Wij staan niet alleen voor lichtreclame of signs, maar voor een totaalpakket van a tot z. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een flexibele instelling. We kunnen op het laatste moment producten of orders aanpassen, zodat de opening van een gebouw of winkel gewoon volgens planning kan doorgaan. Het is belangrijk dat de klanten hun wensen en eisen terugzien in de producten die we maken.

Daarnaast zijn we erg blij met het uitbreiden van Sizo met L2L, een bedrijf dat gespecialiseerd is in groot formaat led schermen en billboards. Hiermee versterken we onze dienstverlening: we bouwen de led schermen en billboards in eigen huis en onze monteurs kunnen op locatie ingezet worden, zowel in Nederland als in Europa. Dit is uniek voor een signbedrijf.

Zoals je al aangaf ben je al vrij lang met signs bezig. Welke veranderingen heb je voorbij zien komen?

Waar vroeger in signbedrijven alle plak- en snijletters met de hand werden gemaakt, gesneden en geschilderd, zie je dat dit tegenwoordig is gedigitaliseerd. De full-color printers en groot formaat printers waren er toen nog niet. Daarnaast heeft neonverlichting plaats gemaakt voor led verlichting en zijn doeken met buizenframes vervangen door digitale schermen. De afgelopen jaren is de markt voor signs explosief gegroeid.

En hoe ziet de toekomst van signs er volgens jou uit?

Nog digitaler, in het openbare leven zul je veel meer ledschermen tegenkomen. Verder verwacht ik nieuwe toepassingen in kantines, snackbars, winkels en kantoren. Het biedt mooie mogelijkheden voor klanten: prijzen en boodschappen zijn snel en eenvoudig aan te passen. Een mooie kans om hier als signbedrijf op in te spelen!

Ook voor een signbedrijf zal de huidige coronacrisis een probleem vormen. Hoe gaan jullie hiermee om?

We ondersteunen onze klanten waar mogelijk. Momenteel zijn we bezig met vaste oplossingen voor kantoren en winkels zoals kuchschotten, stickers op de grond, hesjes, bedrukte kleding en led schermen die we verhuren of verkopen. Signs dragen bij aan de veiligheidsmaatregelen die de overheid treft.

Bent u op zoek naar aansprekende en kwalitatieve signs? Wilt u meer weten over wat Sizo in huis heeft als signbedrijf? Neem dan contact met ons op.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Novick

De slimme gadget van Novick is custom made te bestellen vanaf maandag 25-05 gewoon via SIZO!

Dino Experience Park

Golfbaan ombouwen tot Dino Experience Park.

SIZO Group is 3M Select Graphic Provider

Sizo Group is door 3M gewaardeerd als “Select Graphic Provider” en heeft meteen maar het prestigieuze “Gold Label” aan Sizo gehangen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.