SIZO Group is 3M Select Graphic Provider!

Sizo Group is door 3M gewaardeerd als “Select Graphic Provider” en heeft meteen maar het prestigieuze “Gold Label” aan Sizo gehangen.

De ervaring en professionaliteit, het geavanceerde machinepark en de gestructureerde werkwijze, ondersteund door een ISO 9001 certificaat maken Sizo Group een “Select Graphic Partner”.

Sizo Group en 3M, een onverslaanbare combinatie

De beste grafische beslissing die u ooit neemt

U hebt uw bedrijf opgebouwd en bijbehorende branding ontwikkeld die opvalt en blijft hangen. Dus als het gaat om het kiezen van de materialen voor uw merkafbeeldingen, wilt u er zeker van zijn dat ze voldoen aan uw verwachtingen. Door een 3M Select Graphic Provider te kiezen, hebt u de gemoedsrust dat de voltooide graphic is vervaardigd door een vertrouwde 3M partner en is aangebracht door een gekwalificeerde installateur.

Select Graphic Provider

Waarom kiezen voor een 3M Select Graphic Provider?

3M Select Graphic Providers zijn een gerenommeerd netwerk van installateurs die voldoen aan de criteria van 3M om een hoge kwaliteit en consistentie van de applicatie te garanderen.

Gemoedsrust en vertrouwen voor uw bedrijf

Select Graphics Providers worden beoordeeld door 3M om ervoor te zorgen dat ze graphics van hoge kwaliteit afleveren. Alle installateurs zijn opgeleid en beoordeeld om een betrouwbare installatieservice te bieden, dit is met behulp van de criteria van het 3M Endorsed Installers Program. Tegelijk worden hun bedrijfsfaciliteiten en -methoden periodiek door 3M beoordeeld om te voldoen aan de 3M™ MCS™-standaard (Matched Component System).

Het 3M Select Graphic-programma zorgt voor een consistente en hoogwaardige service, met de extra bescherming van een end-to-end-garantie voor de eindklant door de samenwerking tussen 3M en de Select Graphic Provider.

Of u nu op zoek bent naar een enkele voertuigwrap, projectondersteuning voor een groot wagenpark, energiebesparende en duurzame oplossingen of verbluffende interieurontwerpen, Sizo Group als vertrouwde 3M Select Graphic Provider heeft het voor u.

Klik voor download 3M brochure

Sizo Group is er voor:

Promoot uw merk onderweg met voertuigbranding.

3M Select Graphic Providers die zijn goedgekeurd voor “Fleet Graphics” zijn specifiek opgeleid voor de installatie van 3M Graphic-folies, inclusief belettering en geprinte afbeeldingen met unieke ontwerpen, zodat u zeker weet dat de juiste film wordt gebruikt voor uw vereisten.

Ontwerp met minimale verstoring of stilstand.

Creëer een nieuwe look van de ene op de andere dag met 3M™ folies voor binnen- en buitenoppervlakken. De 3M Select Graphic Providers voor deze pijler bieden snelle en efficiënte installatie en onderhoud na installatie.

Zorg voor optimale prestaties voor buitenreclame.

3M Select Graphic Providers die zijn goedgekeurd voor “Illuminated Signage” hebben specifieke kennis om speciale effecten voor lichtreclames te creëren en tegelijkertijd kosten te besparen.

Als u ervoor kiest om met een 3M Select Graphics Provider te werken, dan betekent dit dat uw graphics worden aangebracht door een getrainde en gecertificeerde installateur. Dit zorgt ervoor dat de service professioneel is en dat het project wordt voltooid volgens de hoogste standaarden.

Kies voor betrouwbare en uitgebreide grafische garanties

3M biedt een garantie op de voltooide graphic volgens het 3M™ MCS™-proces (3M Matched Component System Warranty).

Als u samenwerkt met een 3M Select Graphic Provider en een 3M Endorsed installateur, dan kunt u profiteren van de productgarantie, zelfs nadat deze is geprint en aangebracht. De garantie dekt de vervanging van het 3M-product en kan arbeids-, print- en verwijderingskosten omvatten, zodat u zich als eindklant geen zorgen hoeft te maken.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Dynamisch LED scherm

Wie het terrein op rijdt van Golfbaan Spaarnwoude in Noord-Holland ontkomt niet aan ons LED scherm.

Giant Kopenhagen

Aan de buitenzijde is er veel werk verricht, zo zijn er onder andere verschillende soorten foliën, doosletter teksten en koven aan bod gekomen.

Interview Sidney Zee

Als oprichter van Sizo blikt Sidney terug op een periode met leuke ervaringen en grote veranderingen in de branche.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.