Technova Racing Team

Het sterrenteam

De groep is inmiddels een groot succes. Er zijn studenten van verschillende opleidingen binnen het team;

  1. Technisch specialisten
  2. Fotografie
  3. Video
  4. ICT

De studenten van de opleiding Technisch specialist sleutelen aan de auto. Fotografie student maakt de foto’s voor onze collectie. Video studenten maken Aftermovies voor ons van elk weekend. En de ICT student leest de data uit van de auto en communiceert tijdens elke race met de coureur via een portofoon. Leerlingen nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus. Dat is ook terug te zien in het resultaat. Want in 2019 zijn de studenten samen met Laurens de Wit kampioen geworden van de Ford Fiesta Sprint cup!

De samenwerking met het technova racing team

Voor het raceteam en het Technova college is het erg belangrijk om studenten te laten excelleren op hun vakgebied. Om het raceteam voort te kunnen laten zetten zijn er sponsoren nodig. SIZO is één van de sponsoren van het studenten raceteam. Dit doen wij door – de door studenten ontworpen – livery (autobelettering) te plotten en op de desbetreffende auto te plakken. Vind je de auto ook zo gaaf? Neem dan contact met ons op om samen tot een nét zo gaaf ontwerp te komen.

Ontwikkelingen binnen het team

De studenten van het Technova racing team zijn momenteel bezig om te kijken of het mogelijk is om elektrisch te gaan racen. Dit om er voor te zorgen dat de studenten hun leercurve nog meer kunnen uitbreiden. Omdat er in de toekomst steeds meer elektrische auto’s waargenomen zullen worden. Hopelijk kan het Technova Racing Team in de toekomst in een elektrische raceklasse terecht komen. Zodat wij hen weer van nieuwe stickers kunnen voorzien.
LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Auto belettering

Een persoonsauto, bestelbus vrachtwagen of een anders vervoersmiddel kun je niet binnen een paar tellen van folie voorzien.

Items van deze week

Een greep van een aantal items die deze week in onze werkplaats, atelier en de print-afdeling vervaardigd zijn.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een lichtbak?

Vier dingen om te overwegen bij het aanschaffen van een lichtbak.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.