Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Wat doet de SIZO Group

SIZO is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse sign branche. Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren. Landelijke ketens als Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

De SIZO Group | leverancier in conventionele en digitale signing

De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale signage (ook bekend als signing) en grafische interieurdecoratie. Naast SIZO is L2L een belangrijk onderdeel van de SIZO GROUP.

L2L Levert digitale billboards en Led-schermen van klein tot tientallen vierkante meters groot en verzorgt daarbij het gehele traject. Van levering, vergunningsaanvraag tot installatie, instructie onderhoud en after-sales service en indien gewenst de financiering.

Alles onder één dak

SIZO is een full-service bedrijf. Dat betekent dat we alles in eigen huis ontwerpen, printen, snijden en fabriceren. Onze productieruimtes zijn state-of-the-art ingericht. We monteren ter plaatse en bieden flexibele onderhoudscontracten zodat we jou volledig kunnen ontzorgen. Ook vergunningsaanvragen kunnen we probleemloos voor je regelen. We kunnen alles en nemen je alles uit handen.

Bekende gezichten

Een unicum in de branche, wij hebben het. Een aantal van onze monteurs werken al meer dan 12,5 jaar bij het bedrijf en een enkeling zelfs 25 jaar of meer. Deze mannen kennen het bedrijf door en door, weten precies wat de klant verwacht en zorgen dat elk project soepel verloopt. Daarnaast ziet u altijd een bekend gezicht over de werkvloer. Onze medewerkers zijn dan ook het meest waardevol voor ons. Wij weten maar al te goed dat medewerkers het visitekaartje van SIZO zijn.

Communicatie

Elke dag hebben onze collega’s contact met klanten om alles in goede banen te leiden. Zien zij hen als eerst op de locatie en bij de afronding van een project bespreken ze of alles goed verlopen is. Van essentieel belang dus. Dit laten wij ook graag blijken, door leuke uitjes te organiseren, vertier aan te bieden in de vorm van bijvoorbeeld een pooltafel en een gezellige wekelijkse vrijdag middag borrel te organiseren.

Het SIZO team