SIZO SIGNS

The sign contractors

Een full-service leverancier in binnen- en buitenreclame

Slagkracht en Flexibiliteit in
binnen en buitenreclame

Slagkracht en Flexibiliteit in
binnen en buiten- reclame

SIZO is in 1995 opgericht en is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse Sign branche. Met ruim 60 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij in staat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren.

Landelijke ketens als Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord, Plus Supermarkten en Lidl hebben de weg naar SIZO al gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

De SIZO Group leverancier in
conventionele en digitale signing

De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale signage (ook bekend als signing) en grafische interieurdecoratie. Naast SIZO is L2L Ledscreens een belangrijk onderdeel van de SIZO GROUP.

L2L Ledscreens Levert digitale billboards en ledschermen van klein tot tientallen vierkante meters groot en verzorgt daarbij het gehele traject. Van levering, vergunningsaanvraag tot installatie, instructie onderhoud en after-sales service en indien gewenst de financiering.

De SIZO Group bestaat uit de volgende bedrijven:

Marktleider in conventionele binnen en buitenreclame.

Pioneer en een van de grootste aanbieders van digitale XXL Ledscreens op de Nederlandse markt.

Allround sign-bedrijf.
Signbedrijf gespecialiseerd in supermarkten & food retail.

Designbureau voor het vertalen van huisstijl naar signproduct.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Sizo doet het graag zelf!

Bij SIZO geloven we in onze eigen kracht. In ons lange bestaan hebben wij een hecht team van zo’n 60 gemotiveerde vaste medewerkers gesmeed. Geen ZZP’ers maar gewoon collega’s die vaak al jarenlang (soms tientallen jaren) bij ons in dienst zijn en met een hart voor de zaak.

Wij doen het graag zelf want zo houden we grip op de zaak en de lijnen kort. Zo kunnen we onze kwaliteit en deadlines waarborgen en in geval van een probleem of calamiteit snel handelen.

Natuurlijk besteden we wel eens iets uit. Een onderheide fundering voor een reclamemast laten we graag aan specialisten over… Zo ook hijswerk op grote hoogte. En een enkele keer bij een heel groot project waar veel “handjes” nodig zijn maken we gebruik van gekwalificeerde inleenkrachten.

Wat we allemaal in eigen huis hebben

Een groep creatieve en ter zake kundige ontwerpers die alle voorkomende op sign-gebied aankunnen. Zij maken (concept) ontwerpen, grafische ontwerpen, technische tekeningen en uitvoeringsontwerpen. Ze passen aangeleverde ontwerpen aan om deze geschikt te maken voor de dragers waarop deze geprint gaan worden en doen de bestandcontrole hiervan. Ook maken ze de productietekeningen voor het interne productieproces.

Onze ervaren print-operators bestieren onze print afdeling waar we beschikking hebben over een flink aantal rollenprinters voor het printen foliën, lamineermachines, snijplotters en een enorme UV-vlakbed printer voor het printen van plaatmateriaal tot 2000 X 3000 mm. Met onze Zünd digitale snij/freesmachine wordt al het printwerk perfect opmaat gemaakt.
In ons productie atelier worden alle sign-uitingen zoveel mogelijk prefab geproduceerd om het veldwerk van de monteurs zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze atelier medewerkers brengen snijfolie of fullcolour folie aan op panelen, bereiden freesletters voor met afstand houders en maken de applicatie sjablonen voor montage op locatie. Dit vereenvoudigt het werk in het veld en verkleind de kans op fouten of schade.
Een van onze meest veelzijdige afdelingen. Hier worden allerlei materialen als aluminium, kunststof, hout, ledverlichting etc. verwerkt. Er wordt gezaagd, gelast, gebogen, geschilderd, geconstrueerd en geassembleerd. In deze werkplaats maken onze techneuten lichtbakken, doosletters, ophangconstructies, point of sale opstellingen, peesframes enz. Daarnaast reviseren ze bestaande gevelreclames en verduurzamen deze door vervanging van TL naar ledverlichting.
Dit zijn de mensen die je het meeste zult zien van SIZO. Zij verzorgen door de gehele Benelux (en soms daarbuiten) de professionele montage onze sign-uitingen. We hebben ervaren oude rotten die al tientallen jaren bij SIZO werken en jonge enthousiaste monteurs. De meeste zijn allround en kunnen plakken, monteren en aansluiten. Elke SIZO-monteur heeft zijn eigen bus en we hebben een eigen hoogwerker voor algemeen gebruik. Wij gaan er prat op dat onze jongens representatief zijn en netjes werken.
De projectmanagers zijn veelal het aanspreekpunt voor jou als klant. Ervaring en vakkennis is cruciaal voor een succesvolle projectmanager. Zij moeten immers zorgen dat alle interne disciplines op elkaar aansluiten en projecten netjes, op tijd en binnen budget opleveren. Ons gemotiveerde team heeft alles samen zo’n 80 jaar (!) aan ervaring in de sign branche.

Het SIZO team

Selma Dekker

Product & Proces developer

Edgar Houtzager

Projectleider

Sidney
Zee

Directeur

Miranda Gerritsen

Projectleider

Thom van Veenendaal

Chef werkplaats

Patrick Witkamp

Planner

Mark van Rhee

Marketing & sales

Robbert Jan Doorenbos

Sizo Identity

Shanice Patty

Junior Signmaker

Peter Langenberg

Senior monteur

Raymond Verschoor

Senior signmaker

Albert Ruijtenbeek

Pensionado

Dion Zevenbergen

Coördinator productie

Jan
Dallinga

Senior monteur

Jelle
Post

Senior signmaker

Joyce van Aalst

Marketing & Sales

Jan
de Bruijn

Senior signmaker

Johan Audhoe

Senior monteur

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.