Overheid en Onderwijs

Overheid en Onder- wijs

Sizo levert een breed scala aan diensten en producten aan overheidsinstellingen, gemeenten en onderwijsinstellingen.
Als professioneel signbedrijf worden wij vaak uitgenodigd mee te denken over technische en esthetische oplossingen waarbij duurzaamheid van de visuele reclame-uitingen en informatie middelen altijd voorop staat.
Sizo werkt landelijk en heeft het totale pakket aan signing producten in haar pakket. Inclusief digitale ledschermen. Door eigen productie en montage ontzorgt Sizo overheidsdiensten en opdrachtgevers volledig op het gebied van visuele communicatie en bewegwijzering. De schaalgrootte van Sizo en de beschikking over eigen materieel en hoogwerkers stelt ons in staat direct te reageren op ad-hoc situaties zoals bijvoorbeeld bij stormschades aan buitenreclame wanneer die gevaarlijke situaties voor het publiek veroorzaken. Slechts een telefoontje en we komen in actie!

Ben je werkzaam bij een gemeente of overheidsdienst

en wil je meer weten over de mogelijkheden van signage? Laat ons je vrijblijvend voorlichten
Het ontwerpen, produceren en installeren van bewegwijzeringssystemen voor openbare gebouwen, scholen, gemeentehuizen, parkeerterreinen, parken, en andere locaties. Dit omvat richtingaanwijzers, informatieborden en verkeersborden volgens de lokale regelgeving.
Het leveren van informatieve borden die belangrijke mededelingen, waarschuwingen of instructies bevatten voor de burgers of studenten. Deze borden kunnen worden gebruikt voor evenementen, openbare vergaderingen, festiviteiten, veiligheidsinstructies, calamiteiten en andere relevante gebeurtenissen.
Het plaatsen van logo’s, teksten en afbeeldingen op gebouwen om de aanwezigheid en locatie van overheidsinstellingen of leslocatie kenbaar te maken en belangrijke boodschappen over te brengen. Dit kan gebeuren via gevelletters, lichtbakken, digitale displays, ledschermen of andere technieken.

Het verzorgen van belettering en graphics op voertuigen van gemeentelijke diensten, zoals politieauto’s, brandweerwagens en gemeentelijke voertuigen. Dit kan variëren van eenvoudige logo’s tot volledige voertuigwraps.

Het produceren van diverse reclameproducten zoals posters, banners, vlaggen en displays. Deze kunnen worden gebruikt voor evenementen, campagnes, aankondigingen en andere promotionele doeleinden.
Beplakken van (ontsierende) bouwdelen en gebouwtjes als transformatorstations met thematisch bedrukte folie.
Het upgraden van interieurs door middel van sign-techieken en producten en het (up)recyclen van bestaande bouwdelen als binnendeuren, ontvangstbalie en vergadertafels met behulp van hoogwaardig interieur folie en 3M DI-NOC producten.

Binnen- en buiten signage...
van A tot Z

Meer weten? Neem contact op met het team van SIZO en wellicht zien we elkaar snel in onze showroom.

Het leveren en installeren van digitale displays en Ledschermen om dynamische inhoud weer te geven, zoals advertenties, belangrijke berichten, actuele informatie, Sire-Campagnes , leerlinginformatie en waarschuwingen.

Het bieden van ontwerp- en adviesdiensten om gemeenten, onderwijsinstellingen en overheid te helpen bij het ontwikkelen van een visuele identiteit, het creëren van aantrekkelijke grafische elementen en het adviseren over de beste en meest duurzame oplossingen voor hun specifieke behoeften.
We gebruiken materialen zoals aluminium, acryl, PVC en dibond voor onze borden, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Echter waar mogelijk proberen wij duurzame materialen in te zetten als gerecycled honingraat karton, Olifantgras, PVC-vrij schuimboard etc. In overleg kunnen wij ook circulaire producten inzetten en oude materialen hergebruiken.
Ja, in principe is alles wat wij maken maatwerk.
Zeker niet. Hoewel onze specialisatie ligt bij het bedienen van overheids- en onderwijsinstellingen werken wij voor elk type bedrijf of organisatie. Van Supermarkt tot Ziekenhuis.
Ja, naast het produceren van signing doen wij ook altijd zelf de montage. Ons ervaren team zorgt voor een professionele en veilige installatie van de borden op de gewenste locatie.
De doorlooptijd varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Over het algemeen streven we ernaar om borden binnen 1-2 weken na goedkeuring van het ontwerp te leveren en te monteren. Is er ad-hoc iets nodig dan vinden we altijd wel een oplossing.
Ja, we bieden onderhoudsservices voor de signing die we produceren. We kunnen regelmatig onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat de borden in optimale staat blijven en de uitstraling optimaal blijft.
Onze prijzen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type bord, het formaat, het materiaal en de complexiteit van het ontwerp. Doordat wij de gehele productie en montage in eigen hand hebben zijn wij zeer concurrerend. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde prijsopgave op basis van uw specifieke vereisten.
Zeker. Sizo heeft alle relevante certificaten. Wij zijn VCA** gecertificeerd, we hebben een ISO 9001 en een ISO 14001 certificaat. Vakspecifiek zijn wij 3M Goldpartner gespecificeerd en geaccrediteerd lid van Sibon en Fespa.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Roffa Reefs

Wij hebben recent een kleurrijke bestickering verzorgd voor Roffa Reefs, een innovatieve startup in Rotterdam die zich inzet voor duurzame aquacultuur van mariene organismen.

Wand beplakken Feyenoord

Voor Feyenoord hebben we de wand op hun locatie Varkenoord voorzien van full color folie.

Ombouwservice

SIZO biedt een unieke ombouw service aan waarbij je bestaande lichtbak of verlichte gevelletters door ons worden voorzien van hoogwaardige led-lichtbronnen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.