Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Bestickering voor je wagenpark

Bedrijfswagen bestickering of een carwrap is een goed middel om op de weg en op de plek van bestemming goed zichtbaar te zijn voor potentiele klanten. Uit onderzoek van het CBS komt naar voren dat een bedrijfswagen gemiddeld zo’n 160.000 contactmomenten per maand heeft. Waarmee het een conventioneel reclamemiddel is met een enorm bereik. En je bent absoluut niet beperkt tot het soort voertuig. Zo is het mogelijk om een vrachtwagen, bus, stadsbus, persoonsauto, hoogwerker, scooter en zelfs fietsen van bestickering of een wrap te voorzien.

Wat is bedrijfswagen bestickering precies?

Bestickering van bedrijfswagens komt in verschillende vormen en maten. Zo kun je ervoor kiezen om het voertuig volledig van folie te voorzien, oftewel een wrap. Dit kan ook voor de helft of bepaalde delen. Dit noem je belettering, waarbij contactgegevens en bijvoorbeeld een logo geplakt worden op het voertuig. Of je kiest voor een combinatie van de hier bovengenoemde opties, bijvoorbeeld; een full carwrap met belettering in de vorm van full color print- en snijfolie. Om het bereik en de zichtbaarheid te vergroten raden wij het aan om in ieder geval je logo aan elke zijde van het voertuig te plaatsen en de contactgegevens achterop. Dit om er zeker van te zijn dat je medeweggebruikers weten waar zij moeten zijn voor je dienst(en).

Wat zijn de voordelen van bestickering voor op je bedrijfswagen?

Groot bereik

Zoals we net al aangaven, heeft een bedrijfsauto een gemiddeld bereik van 160.000 per maand, wat neer komt op twee miljoen (!) op jaarbasis! Dit is een enorm bereik, wat met andere medium kanalen veel lastiger te bewerkstelligen is. Zo krijgen wij zelf zo nu en dan van klanten of relaties te horen dat zij onze collega’s ergens hebben zien rijden en komen wij (of jij) in dat geval weer in top of mind.

Relatief lage investering

Een bestickering voor op een bedrijfswagen kan jaren meegaan, waardoor de investering relatief laag uitvalt. Er zit echter wel een enorm verschil in de kwaliteit van de folie en degene die de taak op zich neemt om het voertuig van bestickering te voorzien. Wanneer het in beide gevallen uitstekend is, bent u verzekerd van een goede ROI (return of investment).

De naamsbekendheid stijgt en daarmee wellicht ook je klantenbestand

Meerdere personen komende dagelijks met je bedrijf in contact. En wanneer je diensten door de bestickering goed naar voren komt vergroot je de kans dat men een dienst bij je af wil nemen. Een win-win situatie dus!

Je kan maar één keer een eerste indruk achterlaten

Een bedrijfswagen voorzien van bestickering is je visitekaartje op de weg en locatie. Hiermee laat je dan ook een eerste indruk achter bij passanten en potentiele klanten.

Hebben we je al overgehaald?

Wil je ook graag een stukje kunst aan de gevel hebben in de vorm van Neon reclame letters of een moderne variant? Neem dan contact met ons op.

Verschillende soorten bestickering

Tijdelijke bestickering

Heb je een actie of werkzaamheden lopen die maar van korte duur zijn of regelmatig herhaald worden? Dan is tijdelijke voertuig bestickering hiervoor de geschikte oplossing. Het materiaal dat wordt ingezet bij deze situaties is een magneet sticker, dat in vrijwel elke vorm en kleur te realiseren is. Uiteraard moet het wel op de plekken waar metaal verwerkt zit passen.

Autoraam bestickering

De ruiten van een auto, bestelbus of andere bedrijfsauto’s kunnen op verschillende beplakt worden. Met in acht neming van de veiligheid en de regels van het verkeer.
– Op de achterruit ben je beperkt in wat er mogelijk is in verband met de veiligheid. Hier is het wél mogelijk om one-way vision te plakken. Dit is een speciale folie waarmee je vanuit de auto naar buiten kan kijken, maar het verkeer dat achter je rijdt niet naar binnen. Zij zien op dat moment de boodschap die je via de sticker uitdraagt.

Autobelettering

– Autobelettering is een vorm van bestickering waarbij alleen snijteksten en wellicht een full color – contour gesneden – logo gemonteerd worden. Een perfect middel om je gegevens over te brengen aan degene die je bedrijfsvoertuig voorbij zien gaan.

Carwrap

– Complete autowrap; Is de bedrijfsauto of het hele wagenpark in een andere kleur dan de kleur van je huisstijl? Dan is dit op te lossen door het voertuig volledig van carwrap folie te voorzien. Dit kan in een full color print folie, of een vaste carwrap folie kleur. Het voordeel hieraan is dat het goedkoper is dan het voertuig over te spuiten en daarnaast kan het voertuig naar de originele stijl hersteld worden. Let wel; als de kleur van de auto volledig aangepast wordt, ben je verplicht dit bij het RDW te melden.

Een combinatie van bedrijfsvoertuig bestickering

– Het is ook mogelijk om een combinatie van het hier bovengenoemde te realiseren. Een full (color print) carwrap met snijteksten en one-way vision op de achterruit. Of het voertuig op bepaalde delen van carwrap te voorzien en op de rest van het voertuig snijteksten te bevestigen.

Je ontwerp

Heb je al een ontwerp, dan controleren we het graag op alle – door ons – gestelde eisen. Mocht je nog geen ontwerp hebben, is het ook mogelijk dat onze studio een ontwerp realiseert aan de hand van een technische tekening.

Bedrijfsvoertuig bestickering van SIZO

Het komt niet vaak voor, maar eens in de zoveel tijd krijgen wij de opdracht om neonverlichting te maken. Soms doen we dit in eigen huis, zoals je hier bij op het voorbeeld ziet. Maar het kan ook zo zijn dat we dit uitbesteden bij een gespecialiseerde leverancier. Wat vaker voorkomt is de hier bovengenoemde neon look. Hieronder lichten we het project bij Tony Chocolonely en Ben & Jerry’s uit.

Technova Racing – gedeeltelijke carwrap met belettering

SIZO is één van de sponsoren van het studenten raceteam. Dit doen wij door – het door de studenten ontworpen – livery (autobelettering) te plotten, wrappen en op de raceauto te plakken. Gedeeltelijk is de auto van wrap voorzien, in verschillende kleuren; oranje, rood en donkerblauw. Daarnaast is het voertuig van full color, contour gesneden logo’s voorzien, waaronder die van ons.

Plus bedrijfsvoertuig(en)

Voor Plus supermarkten krijgen we regelmatig de opdracht om het bedrijfsvoertuig van één van de filialen van reclame of een wrap te voorzien. In de meeste gevallen gaat het om een voertuig dat volledig van een wrap voorzien wordt in combinatie met snijfolie in de kleuren van de huisstijl van Plus.

Penders voetzorg

Penders voetzorg heeft een nieuwe Volkswagen Caddy aangeschaft dat door ons van autoreclame is voorzien. Het voertuig is voorzien van bestickering in de vorm van een gedeeltelijke wrap en snijfolie teksten. Het ontwerp sluit naadloos aan op de huisstijl van het bedrijf.

Waarom bedrijfsvoertuig bestickering van SIZO Signs?

Al ruim 25 jaar zijn wij leider op het gebied van signage. Ooit begonnen met handgeschilderde belettering is het bedrijf meegegroeid met de markt en de voortschrijdende techniek. De met de handgeschilderde bedrijfsvoertuigen zijn ingeruild voor voertuigen voorzien van allerlei soorten bestickering.
SIZO heeft alles onder één dak, ervaring maar ook een eigen machinepark. Doordat elke stap in het proces onder ons eigen dak plaatsvindt kunnen we de kwaliteit van je product(en) waarborgen.

SIZO heeft alles onder één dak, ervaring maar ook een eigen machinepark. Doordat elke stap in het proces onder ons eigen dak plaatsvindt kunnen we de kwaliteit van je product(en) waarborgen.

Val op!

Écht neon is uniek tegenwoordig. Wanneer jij voor Neon reclame kiest, weet je zeker dat je opvalt.

Maak het ontwerp zo uniek mogelijk

Neon kan tot een kunstwerk worden verheven. Een echte eye-catcher voor de passanten.

Elke vorm is mogelijk

Neon wordt met de hand gevormd. Doordat het glas verhit wordt, kan het in elk mogelijke vorm gemaakt worden.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

    Cases