Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Bever – signage werkzaamheden bij Bever

Opdrachtgever:

Scope:

De winkels van Bever voorzien van buiten- en binnen signage

Materialen en techniek:

Raamfolie, doeken, PVC borden, Dibond, Wallsign, Dilite en andere materialen

Uitdaging:

De bezoekers moeten het idee krijgen dat zij al met één voet in de buitenwereld staan als ze de winkel binnenstappen. Dit doel behaalt Bever alleen als alle visuals in en rond de winkel tip, top in orde zijn. Hierin zit voor ons de uitdaging, het zo echt mogelijk laten lijken.

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Bever-Wallcovering-scenering-4

Het verhaal

Wanneer men van extreme sporten houdt en graag de wijde wereld intrekt, denkt men aan Bever. Bever is dé leverancier voor alle outdoor attributen, van kleding tot tenten en van tenten tot stevige wandelschoenen.

De uitvoering

SIZO mag alle winkels van Bever in Nederland voorzien van alle gave uitingen, denk hierbij aan bewegwijzering, gevelreclame, raamstickers, merkbordjes, doeken en decosign. En met 40 winkels, is dat een hoop werk. Klanten moeten ook het gevoel krijgen dat buiten écht bij Bever begint. En dat is alleen te behalen als de visuals in en rondom de winkel er top uitzien. Een leuke en uitdagende klus voor SIZO dus. Gelukkig zijn we niet snel onder de indruk te krijgen en kunnen we met veel vaste monteurs de klussen van Bever goed en netjes afronden, ook Ad-Hoc is geen probleem voor ons. Een case als deze van Bever, past dan ook perfect in ons straatje.

SIZO nazorg

Bever blijft nieuwe producten ontwikkelen en verkopen aan hun klanten. De klanten moeten hier wel van op de hoogte zijn. Veel nieuwe producten komen met nieuwe visuals, die ook in de winkels moeten komen te hangen. Hierdoor zal de nazorg nooit klaar zijn, er staat altijd weer iets nieuws voor ons klaar bij SIZO.