Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Bunk Hotels – Inrichting van hotels in Utrecht en Amsterdam.

Opdrachtgever:

Scope:

De hotels aankleden met decosign en bewegwijzering.

Materialen en techniek:

Wayfinding, decosign, gevelreclame.

Uitdaging:

De wens van de klant; van de kerken super moderne hotels maken, vertalen naar decosign en bewegwijzering.

Waarom SIZO:

SIZO heeft alle disciplines onder een dak. Geen ingewikkelde communicatie tussen verschillende partijen als externe studio, materiaal leverancier, verwerker en montage bedrijf . Een verantwoordelijke partij is met name bij grote complexe projecten zeer efficient.

6-bunk-ams-entrance-2

Het verhaal

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy.

BUNK heeft twee monumentale kerken getransformeerd tot ontmoetingsplaatsen voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. SIZO heeft deze prachtige hotels van BUNK, binnen- en buiten aangekleed met sign elementen om het interieur er perfect uit te laten zien.

De uitvoering

Het meest gebruikte materiaal bij de aankleding van de hotels in zowel Utrecht als Amsterdam, is folie. Dit materiaal hebben wij gebruikt voor het decoreren van de liftschaft, de bewegwijzering in en rond de gebouwen en als decoratie op verschillende plekken in de hotels. Daarnaast is er gebruik gemaakt van geprinte Dibond platen en wallcovers, te zien op de foto’s.

Folie is geschikt voor verschillende doeleinde, van het wrappen van auto’s tot kleine snijteksten voor de bewegwijzering. Het is dan ook één van de meest veelzijdige signproducten tot onze beschikking. Voor projecten als het BUNK Hotel is dit materiaal dan ook uitermate geschikt om breed ingezet te worden. Met als voornaamste reden om door heel het pand hetzelfde materiaal te tonen aan bezoekers waardoor er geen kwaliteit of kleurverschil te zien is.

SIZO nazorg

Onze diensten stoppen niet bij de afronding van een project. SIZO neemt ook de nazorg van de door haar geleverde projecten op. Doordat wij exact weten welke materialen gebruikt zijn kunnen we eenvoudig onderhoud plegen en eventuele beschadigingen repareren. Zo behoudt de investering de gewenste uitstraling, ook op langere termijn. Daarnaast werken wij graag aan een case als deze van BUNK hotels.