Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Dita International – Signage aanpakken bij de winkels en shop-in-shops van Dita International BV.

Opdrachtgever:

Scope:

Zowel het hoofdkantoor van sign voorzien als de winkels waar Dita producten in verkocht worden

Materialen en techniek:

Binnenfolie, doeken, PVC borden, Dibond, Wallsign, Dilite en andere materialen

Uitdaging:

Elke zaak waar Dita producten in verkocht worden heeft een andere indeling of producten. Hierin moet er toch een manier gevonden worden om het gevoel wat het uitstraalt gelijk te trekken

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Header DITA Hockey- SIZO Signs

Het verhaal

Dita International BV, is gespecialiseerd in hockeykleding, sticks en accessoires. Het sportmerk wordt over de hele wereld verkocht, maar is vooral bekend in Nederland en België.

De uitvoering

SIZO mocht de sign van het hoofdkantoor onder haar hoede nemen en daarnaast plaatst SIZO visuals in winkels waar Dita-producten worden verkocht. De winkels waar de producten in verkocht worden zijn niet gelijk aan elkaar, de indeling kan anders zijn, de keten kan anders zijn en de producten kunnen verschillen.

Uitdaging

Daarin is het voor ons en Dita een uitdaging om de look and feel wel over gelijk te trekken. Goede onderlinge communicatie is hier het antwoord op.

SIZO nazorg

Dita International BV blijft nieuwe producten ontwikkelen en verkopen aan hun klanten. De klanten moeten hier wel van op de hoogte zijn. Veel nieuwe producten komen met nieuwe visuals, die ook in de winkels moeten komen te hangen. Hierdoor zal de nazorg nooit klaar zijn, er staat altijd weer iets nieuws voor ons klaar bij SIZO. Dat maakt een case als deze van Dita International voor ons zo leuk.