Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Giant – Aankleding Giant winkels door heel Nederland.

Opdrachtgever:

Scope:

De winkels van sign voorzien, van zadelpanelen tot doosletters

Materialen en techniek:

Buitenfolie, binnenfolie, doeken en doosletters

Uitdaging:

Giant heeft veel verschillende en vernieuwende acties, waardoor we snel moeten schakelen

Waarom SIZO:

Door het vaste team, wat uit aardig wat mensen bestaat is Ad-Hoc geen opgave voor ons. Dat maakt het team van SIZO sterk voor de case van Giant.

Giant-Store_Westermarkt-YFF20190109-_K5A9357-HDR_-1024x576

Het verhaal

Giant specialiseert zich in fietsen, van de gewone stadsfiets tot de taaiste mountainbikes. Deze verkopen zij online en in de fysieke winkels die door heel het land zitten. Omdat SIZO door heel Nederland goed inzetbaar is en gespecialiseerd is in het aanpakken van hele winkelketens kiezen partijen als Giant vaak voor ons.

De uitvoering

Voor deze Giant winkels verzorgt SIZO alle binnen- en buiten sign, van doosletters aan de gevel tot de zuilen in de winkel en van zadelpanelen tot een prachtige wall cover. Hiervoor hebben wij een vast huisstijl boek waarbij ook veel aangeleverd artwork zit. Zo is het makkelijk schakelen en kunnen wij er zeker van zijn dat elke winkel in Nederland dezelfde visuals heeft hangen. Wanneer we niet zo’n handboek in huis hebben, bestaat er een kans dat kleuren, formaten of visuals afwijken van de wens van de klant. Een onmisbaar middel voor ons en Giant. Door middel van nummering weten beide partijen ook direct over welk bestand men het heeft.

SIZO nazorg

Elke locatie heeft haar eigen acties, waardoor de aanvragen van nieuwe sign uitingen nooit zal stoppen. Daarnaast kan materiaal kapot gaan door omstandigheden. SIZO helpt hierbij elke winkel graag weer op weg.