Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Optisport – Signage Optisport sportcomplexen door heel Nederland aanpakken.

Opdrachtgever:

Optisport Nederland

Scope:

De sportcomplexen van Optisport van sign voorzien

Materialen en techniek:

Buitenfolie, binnenfolie, doeken, PVC borden, Dibond, Dilite en andere materialen

Uitdaging:

Elke locatie heeft dezelfde uitstraling, maar verschillende teksten op de borden etc. Hier moet SIZO bovenop zitten, om fouten te voorkomen

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_7133

Het verhaal

Optisport heeft in ongeveer 75 gemeentes, zo’n 400 sportcomplexen onder hun beheer in zowel Nederland als in België. Van zwembaden tot trampoline parken.

Hierbij mag SIZO al het sign werk uit handen nemen. En met alles, bedoelen we ook écht alles. Van de kleine bordjes ter behoeven van de bewegwijzering tot de doeken langs de zwembaden of sportscholen. Een flinke klus, maar wij gaan nooit een uitdaging uit de weg!

De uitvoering

Om er voor te zorgen dat elk zwembad, elke sportschool en elk ander complex er hetzelfde uitziet hebben wij een handboek liggen. Hierin staat voor ons precies omschrijven in welke stijl welk bordje opgemaakt moet worden, welk materiaal het beste is en de juiste afmetingen.

Foutgevoelig

Wanneer wij niet gebruik maken van een handboek, zouden er meer en sneller fouten gemaakt worden. Wanneer de materialen geproduceerd zijn, worden deze zorgvuldig ingepakt. Voor eigen vervoer of vervoer van een postbezorger. Op locatie moet het materiaal er net zo uit zien als of het net van de printer af komt ‘rollen’.

SIZO nazorg

Ook Optisport zelf zit niet stil, hun acties veranderen om de zoveel tijd of ze zijn toe aan nieuwe visuals. Hiervoor blijft het contact constant om aanvragen zo snel mogelijk op te kunnen pakken. Met een case als deze van Optisport blijven wij van SIZO altijd wel druk, en dat maakt het alleen maar leuk voor ons!