Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Pegamento – Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Opdrachtgever:

Scope:

Het kantoor voorzien van decosign

Materialen en techniek:

Frameraam, peesdoek, etchedfolie, full color sticker

Uitdaging:

Een kantoor wordt dagelijks bewoond door haar medewerkers, zo’n omgeving moet wel als thuis voelen. Hierin zit altijd een uitdaging, omdat elk bedrijf en elke medewerker anders is. Wij bij SIZO proberen om zo dicht mogelijk bij ieders wens te komen

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_3933 bewerkt

Het verhaal

Een kantoor wordt elke dag door dezelfde mensen bewoond, om die reden moet de omgeving net zo fijn als thuis voelen. Een saai en kaal kantoor kan invloed hebben op de gemoedstoestand. Dit kan veranderen door leuke visuals in de verschillende ruimtes te plaatsen. Zo hebben wij de ruimtes van het hoofdkantoor van Pegamento in een nieuw jasje gestoken. Een case als deze van Pegamento komt gelukkig vaker voorbij, waardoor wij snel konden schakelen.

De uitvoering

Tegen de verschillende wanden zijn frames geplaatst. In deze frames zijn peesdoeken bevestigd met gave visuals van verschillende steden in de wereld. Deze doeken kunnen gemakkelijk vervangen worden wanneer de oude beginnen te vervelen of het kantoor een nieuw thema krijgt. Het enige wat hier voor nodig is, is een trap en een stel handen. Naast de peesdoeken zijn de vergaderruimtes voorzien van etched folie, zodat men ongestoord verder kan vergaderen. De wanden zijn niet alleen van peesdoeken voorzien, ook hebben we verschillende muren voorzien van full color stickers.

SIZO nazorg

Mochten er vragen zijn bij het verwisselen van doeken in de toekomst of het aanpassen van de etched of full color folie staan wij maar al te graag klaar voor Pegamento. Klantencontact is erg belangrijk voor ons, zo weten wij of de klant tevreden is en kan Pegamento snel aangeven wanneer er iets aangepast moet worden.