Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Sportfondsen – Aankleding Sportfondsen locaties door heel Nederland.

Opdrachtgever:

Sportfondsen

Scope:

Volledige binnen- en buitensign uit handen nemen van Sportfondsen

Materialen en techniek:

Buitenfolie, binnenfolie, doeken en verschillende lichtbakken

Uitdaging:

Sportfondsen heeft ruim 300 accommodaties, hier moet SIZO alle sign voor verzorgen. Binnen een korte tijd is de huisstijl vijf keer veranderd

Waarom SIZO:

Voor SIZO is een landelijke uitrol geen probleem, we hebben jarenlange ervaring en ook de mankracht om het snel en professioneel aan te pakken

IMG20200116112005-scaled

Het verhaal

Sportfondsen exploiteert ruim driehonderd accommodaties in de sport-, recreatie- en welzijnssector: van kleinschalige sportvoorzieningen tot multifunctionele centra. Honderd daarvan zijn zwembaden.

Al deze locaties moeten voorzien worden van de Sportfondsen huisstijl en de verschillende visuals. Denk hierbij aan doeken, raamsign, bewegwijzering, veiligheidsinstructies, gevelsign en meer.

Hierbij is het van belang dat alles op elkaar lijkt, dat de kleurwaarde gelijk zijn en dat het samenwerken vlekkeloos verloopt. Om die redenen is het voor beide partijen erg fijn om met vaste mensen samen te werken.

De uitvoering

Met een groot team aan monteurs, een eigen ontwerpstudio en een print afdeling. Kan SIZO het werk van Sportfondsen goed uit handen nemen. Als alles onder één dak geproduceerd kan worden. Kan kwaliteit gewaarborgd blijven door goede interne communicatie en het gebruik van dezelfde materialen. Voor onze monteurs zijn de zwembaden van Sportfondsen extra hard werken. Ook in de winter is het hier namelijk 37,5 graden. Met die temperaturen is het lastig werken. Vooral omdat folie anders reageert, dan wanneer het koeler zou zijn. Het materiaal nabij de zwembaden is dan ook van hogere kwaliteit dan die van de buitenramen.

SIZO nazorg

Onze diensten stoppen niet bij de afronding van een project. SIZO neemt ook de nazorg van de door haar geleverde projecten op. Zo ook voor de case van Sportfondsen. Doordat wij exact weten welke materialen gebruikt zijn. Kunnen we eenvoudig onderhoud plegen en eventuele beschadigingen repareren. Zo behoudt de investering de gewenste uitstraling, ook op langere termijn.