Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

deco-sign gevelreclame

Deco-sign gevelreclame

Deco-sign gevelreclame en frees letters lenen zich echter ook als decoratief element in een smaakvol of doelmatig interieur. Bijvoorbeeld de naam of het logo van de organisatie. Driedimensionaal op de muur in de ontvangsthal of op de balie van het frontoffice. Ook kunnen de letters ingezet worden als point of sale materiaal.

Alternatief voor deco-sign gevelreclame

Er zijn tal van alternatieve toepassingen te bedenken. Een mooi gedicht of slogan op de buitengevel. Een luxe vorm van bewegwijzering in het pand. De benaming van de verschillende vergaderruimtes of gewoon ter decoratie. Tip: haal je inspiratie op uit onze Pinterest pagina!

Letter teksten zijn er in een enorme verscheidenheid aan materialen en modellen. Eenvoudige doch decoratieve frees letters uit massief kunststof. Maar ook luxe letter uit prachtige materialen zoals roestvast staal, hout of aluminium. Letter die naar opzij, naar voren of juist naar achter uitlichten.

3D

Alhoewel we steeds spreken over deco-sign gevelreclame. Zijn uiteraard alle vormen en afbeeldingen in driedimensionaal mogelijk. De grenzen van jouw fantasie of creativiteit zijn onze limits.

Driedimensionale decoraties genereren een luxe uitstraling. Dat zich uitermate goed laat combineren met andere sign-mogelijkheden. Zoals textiel frames, Airtex fotobehang of art panels.

    Cases