Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

deco-sign panelen

Deco-sign panelen

Denk aan een XXL afbeelding aan de muur of bekleed een hele wand met een vrij te kiezen afbeelding. Maar ook deuren, kasten, scheidingswanden al dan niet van glas, kunnen snel, goedkoop en eenvoudig een metamorfose ondergaan door deze te beplakken met deco panelen. De impact op uw werkproces is minimaal. SIZO monteurs brengen de prefab panelen in een oogwenk aan zonder enige geluid of stof overlast.

Deco-sign panelen van grootformaat zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsruimte, kale muren kunnen opgeleukt worden zonder dat hier grote kosten aan verbonden zijn. Ook zijn de panelen goed inzetbaar als POS materiaal.

Variatie

Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik tot hoogwaardige aluminium of RVS sandwich panelen met ongekende mechanische eigenschappen en een zeer lange levensduur.

In-house printing

SIZO print in-house direct op nagenoeg alle soorten deco-sign panelen en beschikt daarvoor over een indrukwekkende grootformaat vlakbed UV printers. Onze Zünd vlak-bed frees- en snij machine maakt alles perfect op maat. Indien direct printen niet mogelijk of gewenst is worden panelen in het atelier van SIZO voorzien van een snijfolie of printbare folie.

Ter bescherming wordt het materiaal voorzien van laminaat. Laminaat komt in een matte variant en een glanzende, glans laminaat wordt gebruikt voor folie dat buiten komt te hangen en de matte versie voor binnengebruik.

Ecologisch verantwoord deco-sign panelen

Naast bekende deco panelen op kunststof basis komen er steeds meer papier gebaseerde plaatmaterialen die geschikt zijn voor visuele communicatie en displays. Ideaal voor ecologisch verantwoorde toepassingen waarbij het gebruik van kunststoffen niet mogelijk of gewenst is.

    Cases