Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

De aanhanger van Eco-Runner Team Delft bestickeren

Eco-Runner Team Delft is een studententeam van de TU-Delft dat aan een door water aangedreven stadsauto werkt voor de – jaarlijks terugkerende – race: Shell Eco-Marathon. Met als doel om de autoindustrie te verduurzamen en waterstof aangedreven voertuigen voor iedereen toegankelijk en veilig te maken. Om aan deze races deel te nemen, moet het team op allerlei plekken in het land komen. De raceauto moet naar deze locatie vervoerd worden, daarvoor heeft het team een aanhangwagen aangeschaft. Voor ons de opdracht om de (tweedehands) aanhanger in Eco-Runner Team Delft huisstijl te dopen door middel van bestickering. Lees onze case hieronder, om te zien wat er allemaal aan vooraf is gegaan.

team eco-runner

Het doel van Eco-Runner Team Delft

Eco-Runner Team Delft heeft als doel de transport sector efficiënter én groener te maken. De transport sector is verantwoordelijk voor 25% van alle broeikasgassen die dagelijks de ozonlaag bereiken. Volgens hen gaan deze cijfers alleen omlaag, wanneer we minder brandstof gebruiken en overstappen op kleinere en lichtere voertuigen. Het team denkt dat waterstof aangedreven voertuigen hier een grote bijdragen aan zullen leveren. Jaarlijks maken de oud-studenten ruimte voor de nieuwe lichting van het jaar. Zo verzekert Team Eco-Runner zich jaarlijks van frisse (innovatieve) ideeën.

Het team bestaat dit jaar uit 23 getalenteerde TU-Delft studenten die opgedeeld zijn in zes verschillende teams: management, operations, verhicle dynamics, aandrijving, bodywork en electronics & strategy.

SIZO Group, Sales, Mark van Rhee vertelt over de sponsorklus: Met deze prachtige samenwerking geven we als SIZO Group een warme invulling aan het nieuwe huis op wielen voor het door water aangedreven stadsvoertuig. SIZO heeft met SIZO Green als doel de sign branche te verduurzamen, maar dat begint eerst bij ons zelf. En door Eco-Runner Team Delft te helpen kunnen we ook een bijdrage leveren aan het project dat het doel heeft één van de grootste vervuilers te verduurzamen; de auto (en de transport sector)!

Heb je ook een duurzaam doel waar je ons bij wilt betrekken?

Heb je een project lopen dat een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van de wereld? Wij als SIZO vinden het leuk om hier aan mee te helpen op het gebied van (digital)signage. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons werk voor Eco-Runner Team Delft

Het begint bij schoonmaken

De aanhangwagen heeft er inmiddels al aardig wat kilometers op zitten door de eerste eigenaar, hierdoor is de aanhangwagen behoorlijk vies geworden. Dit moet eerst schoongemaakt worden, voordat onze collega’s de wagen van bestickering voorzien. In het geval van plakken is schoonmaken (misschien wel) het belangrijkste onderdeel om het uiteindelijke resultaat te laten slagen. De kleinste vuiltjes of oneffenheden onder een folielaag zijn al snel zichtbaar. Zeker wanneer de folie wordt aangedrukt met de rakels.

Bestickeren van de aanhangwagen

De wagen is schoon, plakken maar! Voor het plakken van de aanhangwagen – waar de oude belettering op blijft zitten – gebruiken we een high-tec folie van het merk Avery. Deze folie heeft een extra sterke lijmlaag, speciaal voor moeilijke ondergronden zoals dat van een zeildoek of een ondergrond met een reliëf. Omdat er in dit geval geen nieuw zeildoek in de aanhanger geplaatst wordt, kan niet de hele wagen in de huisstijl opgeleverd worden. Per zijde wordt er door onze collega’s een vlak full color high-tec folie geplakt, waardoor er rondom witte randen overblijven.

Verwisselbare pees doeken in jouw kantoor?

Wil je om de zoveel tijd de visuals in je kantoor aanpassen? Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent pees doeken.

Over SIZO als Official Supplier

SIZO is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse sign-branche. Met 60 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfect uit te voeren. Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren. De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale signage (ook bekend als signing) en grafische interieurdecoratie. Naast SIZO is L2L een belangrijk onderdeel van de SIZO GROUP.

L2L levert digitale billboards en led schermen van klein tot tientallen vierkante meters groot en verzorgt daarbij het gehele traject. Van levering, vergunningsaanvraag tot installatie, instructie onderhoud en after-sales service en indien gewenst de financiering.