Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Exclusieve letters voor je pand

Elke wens, elke gevel en elk materiaal is anders. De mogelijkheden die bij jou toegepast kunnen worden verschillen dus ook. Graag komen wij met jou in contact om samen tot het beste resultaat te komen. Hier zie je de verschillende opties aan exclusieve letter die wij kunnen aanbieden.

RVS doosletter

De RVS doosletter is een echte eyecatcher, het gespiegeld of geborsteld materiaal zorgt voor een opvallende en luxe uitstraling. De doosletter kan zowel verlicht als onverlicht aan jouw gevel hangen. De doosletter kan voorzien worden van indirecte verlichting aan de achterkant. Tevens is de exclusieve RVS letter uitermate geschikt om binnen te hangen.

Plexiglas doosletter

Profiel 8 – zoals de doosletter in vaktermen genoemd wordt – is een acrylaat doosletter met een aluminium achterplaat. De zijkanten worden met een fondplaat verlijmd zodat er geen kaderlijst nodig is, hierdoor ontstaat er een strakke, moderne doosletter.

Afplakken

De voorzijde en/of zijkanten kunnen afgeplakt worden met een gekleurde translucentfolie (doorzichtig), waardoor er vanuit elke kant licht zal schijnen. Dit geeft in de avonduren een fraai effect, overdag zal men de kleur van de translucentfolie zien.

Doosletter met roesteffect

Om jouw pand een warme uitstraling te geven is een doosletter met roesteffect uitermate geschikt. Het materiaal is van Cortenstaal, dat door natuurlijke omstandigheden alleen maar gaver en gaver wordt. De letter kan aan de achterkant verlicht worden of door een uitsnede in de vorm te maken waar het licht doorheen kan schijnen. De perfecte gevelreclame dus.

Neon tekst

Neon tekst is weer terug van weggeweest. Vroeger kon je niet om Neon verlichting heen als je de stad in trok, later verdween dit door de komst van verlichte doosletters. Tegenwoordig is het weer helemaal hip en zie je het terug in modewinkels en leuke barretjes.
Elke vorm en kleur is beschikbaar in de vorm van Neon, ook voor jou is er wat moois uit te werken. Weet je niet precies wat, vraag het één van onze specialisten. Zij staan jou maar al te graag te woord.

Onderscheid van de concurrentie

Door de exclusieve uitstraling van de gevelbelettering staat jouw bedrijf al 1-0 voor op de concurrentie.

Maakt van uw gevel een plaatje

Als een echte eyecatcher zal de gevelreclame niet ongezien blijven bij de voorbijgangers.

Gaat langdurig mee

De verschillende soorten teksten hebben een langdurige 'levens' verwachting.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

    Cases