Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Folie dient niet alleen als reclamedrager, maar er zijn nog tal van andere praktische toepassingen. Denk aan zon of warmtewering, blokkeren van UV straling, dempen van geluid met textielfolie en inbraak werende eigenschappen.

Folie reclamedrager

Folie is een van de meest veelzijdige sign-producten voor het dienen als reclamedrager. Printbare folie is bij uitstek geschikt als visueel communicatiemiddel in zowel klein als grootformaat. Door de continue ontwikkelingen bij de fabrikanten van zelfklevende folies, worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter.

Raamfolies binnen op het kantoor of op binnenwanden zijn uitermate geschikt om wat meer privacy te creëren in de werkomgeving. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond, zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Bovendien kan folie toegepast worden op wanden en gevels evenals plafonds en vloeren. Ook objecten als printers, meubels, machines, (rol)deuren, pilaren etc. kunnen dienen als reclamedrager.

Toepassingen

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Kortom, er is genoeg mogelijk als het om folies gaat.

Expert

SIZO is een expert op het gebied van sign folie. Bovendien hebben wij alles onder één dak, waardoor we snel kunnen schakelen. We ondersteunen bij het kiezen van de juiste materialen en verzorgen het printwerk voor jou. Daarnaast zorgen onze montage teams ervoor dat alles strak en perfect op locatie wordt aangebracht.

Het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij een geschikte partner voor jouw organisatie zijn. Wanneer het op POS materiaal aankomt. Acties, kreten en artikelen wisselen binnen no-time, dit vergt goede communicatie met een leverancier die snel kan schakelen.

Zo ziet u hieronder een aantal voorbeelden die mogelijk zijn:

APOC Aviations – Full color print folie ter aanduiding van het vrouwentoilet;
Wilhelmsen Ships Service – Raamfolie in de welkomsthal van het hoofdkantoor;
Leidmotiv – Full color folie ter decoratie van de kluisjes;
Welkomsthal hotel – Vloerfolie ter decoratie in een welkomsthal;
CED – Muurfolie ter decoratie van een vergaderzaal;
Base Logistics – Raamfolie ter decoratie van de welkomsthal van het hoofdkantoor.

    Cases