Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Folie als reclamedrager

Raamfolies op de buitengevel of op binnenwanden zijn bekende reclame dragers in het hedendaagse beeld. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Veelzijdig product

Bovendien kan folie toegepast worden op wanden en gevels evenals plafonds en vloeren. Folie is niet voor niks het meest veelzijdige sign-product. Tevens ook objecten als vervoermiddelen. Bijvoorbeeld wrap folie, meubels, machines, (rol)deuren, pilaren etc. kunnen dienen als reclamedrager.

Praktische eigenschappen

Folie dient als reclamedrager. Maar is ook uitermate geschikt om snel en tegen acceptabele kosten, binnen- en buitenruimte te renoveren. Of om jouw interieurinrichting een tweede leven te bieden. Een indrukwekkende metamorfose en nieuw plan op jouw locatie te realiseren.

Folie biedt niet alleen visuele functies, maar er zijn nog tal van andere praktische toepassingen. Denk aan zon of warmtewering, blokkeren van UV straling, dempen van geluid met textielfolie en inbraak werende eigenschappen.

Toepassingen

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Kortom, er is genoeg mogelijk als het om folies gaat.

Folie expert

SIZO is een expert of het gebied van sign folie. Bovendien heeft SIZO alles onder één dak. De studio, een print-afdeling, een eigen atelier waar al het werk wordt voorbereid en een eigen werkplaats waar frames etc tot stand worden gebracht. Hierdoor kunnen we erg flexibel zijn in de planning en schakelen we snel bij het veranderen van een situatie of wens. Daarnaast ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste materialen, en verzorgen we het printwerk voor je. Onze montage teams zorgen ervoor dat alles strak en perfect op locatie wordt aangebracht.

Het snelle handelen zorgt ervoor dat we een geschikte partner voor de organisatie kunnen zijn wanneer het op POS materiaal aankomt. Acties, kreten en artikelen wisselen binnen no-time. Dit vergt goede communicatie met een leverancier die de situatie begrijpt en daar (zo snel mogelijk) naar handelt.

Voorbeelden

    Cases