Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Buiten signing voor Gazelle in Kopenhagen! 

We hebben deze week onze grenzen verlegd, letterlijk. Voor Gazelle hebben we namelijk een uitstapje gemaakt naar Kopenhagen, waar Gazelle één van haar testcentra voor e-bikes heeft. Zoals je begrijpt nam dit uitstapje wat langer dan een klus in Limburg. Jelle en Edwin mochten mochten 9 á 10 uur rijden voor zij de bestemming zouden bereiken, gelukkig wel door prachtige landschappen.

Daar begon de reis echter niet. Zondag, een dag voor vertrek werden de heren eerst getest op corona. Denemarken heeft namelijk een strenge lockdown, je komt het land alleen binnen met een werkvergunning en negatieve corona testresultaten. Gelukkig kregen we goed nieuws en konden Jelle en Edwin de dag daarop richting Kopenhagen vertrekken.

WhatsApp Image 2021-04-13 at 16.45.27 (1)

De opdracht

Gazelle Denemarken benaderde ons nadat zij er niet uit konden komen met een lokale partij. De vraag? Of wij hun e-bike testcenter van buiten signage kunnen voorzien. Natuurlijk kunnen we dat, antwoordde we al snel! We ontvingen de benodigde bestanden en zijn aan de slag gegaan.
De studio heeft de bestanden technisch correct opgemaakt. Vervolgens zijn de teksten in de werkplaats gefabriceerd en is de folie geprint en contour uitgesneden bij de printafdeling. Tussendoor werd op kantoor de werkvergunning geregeld, zodat de heren Denemarken mochten betreden.

De weg naar Kopenhagen!

Maandagochtend, 6 uur. De heren rijden samen het SIZO terrein af en stellen hun navigatie in op Kopenhagen. Een reistijd van 10 uur werd er aangegeven, maar na een lange reis – zonder enige problemen – komen ze aan op hun bestemming. Ze mogen gelukkig nog rusten in hun hotel tot de volgende dag. Door de strikte regels zijn ze echter beperkt tot de binnenzijde van hun hotel.
Edwin en Jelle staan de volgende dag vroeg op om naar de klus te rijden en direct aan de slag te gaan. Er is namelijk veel werk te verrichten. Zo moeten er verschillende doosletter teksten bevestigd worden en een grote cirkel van full color folie. De hoogwerker staat bij aankomst al klaar, aan de slag dus! Anderhalve dag verder is de klus geklaard en laten we eerlijk zijn. Het resultaat mag er zijn!

Terugblik

We kijken met veel plezier terug op dit project, het is niet elke dag dat je werk mag verrichten buiten Nederland of België. Om die reden willen we Gazelle bedanken voor de mooie klus, in een prachtig land. SIZO maakt jouw onderneming zichtbaar!

Dit artikel valt wellicht ook bij je in de smaak!

Buitenreclame voor een vestiging van Praxis in Amsterdam.