Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Een prachtige trip naar Kopenhagen.

Dit keer voor onze klant Giant. 🚲

Een trip naar Denemarken is voor ons niet alledaags of in de buurt. Daarom moet alles in één keer gebeuren en hebben de monteurs meerdere dagen in het mooie Kopenhagen rondgelopen. 🇩🇰 Aan de buitenzijde is er veel werk verricht, zo zijn er onder andere verschillende soorten foliën, doosletter teksten en koven aan bod gekomen. Binnen bestaat het overgrote deel uit wandvisuals, led totems en snijteksten. Hieronder gaan we er verder op in.

Giant Kopenhagen

Verschillende soorten buitenreclame bij Giant Kopenhagen

Drie doosletter teksten in profiel vijf

Op drie verschillende plekken aan de voorgevel is een doosletter tekst van profiel vijf gemonteerd. Dit is een doosletter tekst dat aan de voorzijde is verlicht en van het materiaal aluminium gemaakt wordt. De zijkanten en de randen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden, hierin ben je dan wel beperkt tot een RAL-kleur.  Aan de voorzijde zit een lichtdoorlatende plaat van plexiglas dat door middel van (translucent)folie in elke kleur geplakt kan worden. De Giant teksten zijn in de huisstijl kleuren opgebouwd, de zijkant blauw en de lichtdoorlatende plaat is in het wit geplakt.

Verschillende soorten foliën

Op de ruiten zijn twee verschillende soorten folie ingezet. De één is de welbekende snijfolie, in huisstijl wit. Hiermee worden onder andere de openingstijden van de winkel aangeduid. De andere soort is een clearview folie. Dit is een folie die je van print kan voorzien, en tegelijk doorzichtig is waardoor je van binnen naar buiten kan blijven kijken en andersom. Dit kan een speels effect geven en de beleving van de klant vergroten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Mag SIZO voor jou aan de slag?

Spreekt dit project jou aan en zou je graag met één van onze collega’s om tafel willen? Stuur ons even een berichtje, wij zorgen voor de rest!

Verschillende soorten binnenreclame bij Giant Kopenhagen

Wandvisuals

In de winkel zijn er op diverse plekken wandvisuals geplaatst door onze collega’s. Deze platen zijn van een een centimeter dik PVC soort gemaakt dat op onze flatbed printer van mooie full color visuals is voorzien. Het materiaalsoort en de manier van printen zorgt voor diepe beelden die een positieve indruk op je achterlaat.

Soorten folie

Snijfolie op hout

Op de houten panelen in de zitruimte is folie geplakt. Op dit materiaal kun je niet zomaar elk soort folie plakken, daarom is er in dit geval gekozen voor een high-tec folie soort. Deze lijmlaag is beter dan de meeste folie soorten waardoor wij en Giant verzekerd zijn dat het een lange levensduur zal hebben.

Folie op de Ledtotem

Ons zusterbedrijf, L2L Ledscreens is gespecialiseerd in led schermen en displays. Door de Ledtotem is er wederom weer synergie tussen de zusterondernemingen te zien. Op deze Ledtotem zit echter wel een SIZO Signs sausje. De totem is namelijk voorzien van de Giant huisstijl in de vorm van een full color folie. Super voor in de zaak om in te zetten voor bijvoorbeeld een point of sale.

Ook haarscherpe visuals aan de wand?

Spreekt dit project jou aan en zou je graag met één van onze collega’s om tafel willen? Stuur ons even een berichtje, wij zorgen voor de rest!

Waarom SIZO geschikt is als jouw sign partij

Met 60 collega’s, een eigen ontwerp studio, een eigen print ruimte, een eigen atelier, een eigen werkplaats én 18 werkbussen kunnen we bij elke klus snel schakelen. Zo is een Ad-Hoc aanvraag snel te realiseren, mocht dit gewenst zijn. En zo zie je ook dat een trip naar Giant Kopenhagen voor ons niet te ver is. Daarnaast kunnen wij de kwaliteit van de producten en materialen goed waarborgen. Omdat dit onder ons eigen dank tot stand komt. We nodigen je van harte uit bij ons bedrijf om dit aan de levende lijven te ontdekken, inclusief ons experience center. Kom je snel langs?