Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Lichtbak reclame voor aan de gevel

Een lichtbak is een perfect middel om het winkelend publiek naar je winkel te leiden. Dit type buitenreclame valt in een winkelstraat nét wat meer op dan gevelreclame dat direct tegen de gevel aan gevestigd zit. Mede doordat een lichtbak soms (voornamelijk in een winkelstraat) uitsteekt. Met onze jarenlange ervaring in outdoor reclame – met name lichtbakken – kunnen wij je goed op weg helpen met het kiezen van het juiste soort of het design. Op deze pagina lichten we het item ‘lichtbak’ beter toe. 

Waarom kiezen voor een lichtbak?

Valt meer op voor winkelend publiek met lichtbak reclame

Een lichtbak kan ook in de vorm komen van een uitsteek bak. Hierdoor valt je winkel of onderneming in (bijvoorbeeld) een winkelstraat meer op voor het winkelend publiek. Het type buitenreclame gaat vaak gepaard met een frame die aan weerszijde van een beeldmerk voorzien kan worden.

Overdag en ‘s nachts goed zichtbaar

Overdag is de outdoor reclame onverlicht goed zichtbaar. Het plaatmateriaal in de lichtbak wordt vaak voorzien van translucent folie, overdag goed zichtbaar en ‘s nachts lichtdoorlatend. De LED verlichting in de bak zorgt ervoor dat je beeldmerk goed naar voren komt, ook op de donkerste avonden.

Gaat lang mee en is goed voor de portemonnee

Duurzaamheid! Een lichtbak die vervaardigd is van hoogwaardig materiaal gaat jarenlang mee, waarbij je er amper naar hoeft om te kijken. En dankzij de LED spotjes/ LED verlichting verbruikt de outdoor reclame weinig stroom. Goed voor de portemonnee en het milieu.

Verschillende soorten lichtbakken

Enkelzijdige lichtbak

Enkel aan de voorzijde voorzien van (lichtdoorlatende) folie. Het profiel kan voorzien worden van allerlei RAL-kleuren.

Dubbelzijdige lichtbak

Aan weerszijde voorzien van lichtdoorlatende folie en wordt ook wel een uitsteek bak genoemd. Zoals we eerder al genoemd hebben wordt dit type outdoor reclame vaak toegepast in een winkelstraat.

Ronde/Ovale lichtbak

Lichtbakken zijn niet alleen in een vierkant of rechthoek te verkrijgen, maar ook in cirkelvorm of ovaal. Prachtig toe te passen wanneer je logo naadloos aansluit op één van deze vormen.

Enkelzijdige doek lichtbak

Soortgelijk aan de enkelzijdige lichtbak echter is deze versie aan de voorkant voorzien van lichtdoorlatend textiel dat in het frame verwerkt wordt. Het voordeel hieraan, is de prijs.

AL OVERGEHAALD?

Onze lichtbakken

Gevelreclame bij Gazelle in Kopenhagen.

Het merendeel van de gevelreclame bestaat in dit geval uit doosletter teksten. Maar het traditionele logo van Gazelle (het beeldmerk) is prachtig verwerkt in een ronde lichtbak. Meer over dit leuke project lezen? We verwijzen je graag door naar onze case van Gazelle.

Prachtige lichtbak bij onze gewaardeerde klant Bever.

Om te garanderen dat passanten je winkel zien. Heeft Bever er voor gekozen om zowel gevelreclame direct op de muur te monteren in de vorm van doosletter teksten als met een uitsteek lichtbak. Deze dubbelzijdige lichtbak is voorzien van translucent folie, die volledig naar de huisstijl van Bever is aangepast. Een prachtig voorbeeld! Zie hier onze case over storefront mock-ups.

Signage voor Ben & Jerry’s.

Voor Ben & Jerry’s haar eerste fysieke winkel in Nederland mochten wij de binnen- en buiten signage aanpakken. Onder deze (prachtige) signage valt ook een mooie uitsteek lichtbak in de vorm van – je raadt het al – een ijsje. Klik hier voor een mooi voorbeeld van Ben & Jerry’s.

Waarom SIZO Signs?

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren. Landelijke ketens als Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

Tijdens als die jaren, waarin we veel ervaring hebben opgedaan. Zijn we ook enorm veel lichtbakken tegengekomen. Inmiddels weten we als geen ander, hoe wij dit toe kunnen passen in elke situatie. Ook die van jou!

Onderscheid van de concurrentie

Door de exclusieve uitstraling van de gevelbelettering staat jouw bedrijf al 1-0 voor op de concurrentie.

Maakt van uw gevel een plaatje

Als een echte eyecatcher zal de gevelreclame niet ongezien blijven bij de voorbijgangers.

Gaat langdurig mee

De verschillende soorten lichtbakken hebben een langdurige 'levens' verwachting.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

    Cases