Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

CONTOURVERLICHTING, MOOI OM TE ZIEN EN FUNCTIONEEL.

Contourverlichting kan verschillende functies hebben:

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw kan contourverlichting een integraal onderdeel uitmaken van het ontwerp van de architect.

Delen van een gebouw

Contourverlichting kan bepaalde delen van een gebouw er laten springen die zo voor bezoekers snel een eenvoudig te vinden zijn.

Een gedateerd gebouw

Lichtlijnen kunnen worden ingezet om een gedateerd gebouw te revitaliseren en een moderne, hoogwaardige uitstraling te geven.

Functioneel

Met contourverlichting kun je aangeven welk gedeelte van een gebouw bij welke organisatie hoort of met een lichtlijn een bepaalde functie van het gebouw duidelijk maken.

Bewegwijzering

Lichtlijnen zijn ook uitermate geschikt voor bewegwijzering op buitenterreinen of in parkeergarages.

Traptreden

Gebruik lichtlijnen om traptreden uit te lichten.

Strakke lichtlijnen en flexibele oplossingen.

Vaak wordt er gekozen voor kaarsrechte strakke lichtlijnen. Rechte lichtlijnen geven een zakelijke uitstraling en passen goed bij moderne gebouwen.
Sizo heeft ook flexibele lichtlijnen in haar programma waarmee nagenoeg elk contour kan worden gevolgd of vrije vormen mee kunnen worden gemaakt. Dit biedt ongekende mogelijkheden aan ontwerpers en architecten.

Kies voor kleur of strak wit.

Lichtlijnen leveren we in vele standaardkleuren. Helderwitte contourverlichting wordt veel gekozen. Lichtlijnen zijn er echter ook in rood, geel, blauw, groen enzovoort. En kun je echt geen keuzen maken of wil je spelen met kleur? Overweeg dan onze RGB-lichtlijnen waarmee nagenoeg elke kleur is te maken. Laat de kleuren van je contourverlichting veranderen volgens een geprogrammeerd schema of kies handmatig voor de juiste kleur van het moment voor je lichtlijn.

De juiste keuze is belangrijk.

Onze ervaren projectleiders helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Een superslanke lichtlijn of juist een vette felle contourverlichting? Welke kleur past het beste bij je gebouw, welke delen komen het beste tot hun recht bij contourverlichting. Laat ons je adviseren en je helpen met het maken van de juiste keuze.

Is de keuze eenmaal gemaakt dan maakt onze studio een levensechte impressie met contourverlichting geprojecteerd op een foto van je gebouw zodat je goed kunt zien wat je kunt verwachten.

Combineer contourverlichting met hoogwaardige lichtreclame.

Naast lichtlijnen zal ook de gevelreclame een belangrijk bijdrage leveren aan de uitstraling van je gebouw. Hoogwaardige drie dimensionale doosletters of logo in het juist gekozen formaat maken het plaatje vaak af. Verlicht van voren-, opzij of juist vanachter. Sizo adviseert je krijg welke combinatie van doosletter en contourverlichting het best tot zijn recht komt.

Sizo heeft ervaring met lichtlijnen.

In ons 26-jarige bestaan hebben wij al duizenden meters contourverlichting geïnstalleerd. Onze monteurs kennen de uitdagingen en oplossingen bij het aanbrengen van lichtlijnen. Is de keuze voor de juiste lichtlijn eenmaal gemaakt dan zorgen zijn voor een perfecte montage.

    Cases