Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Zo goed als elk logo, lettertype of vorm is uit te werken in een onverlichte gevelreclame, zo ook die van jou! De teksten krijgen body door plaatmateriaal van RVS, acrylaat en aluminium aan elkaar te bevestigen. Hierdoor ontstaat een ‘doos’.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het ontwerpen en uitwerken zijn eindeloos. Maar de ideeën moeten ook binnen de geschetste situatie passen. Hier kijken wij graag met je naar, om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

RVS als onverlichte gevelreclame

Roestvrij staal bestaat uit minimaal 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het materiaal niet verroest. Ten alle tijden ziet de gevel er chique uit. De letters kunnen met een geborsteld of gepolijst effect besteld worden. Om het beste effect uit de letters te halen, kan dit het best tegen een donkere achtergrond bevestigd worden.

Acrylaat

Acrylaat of plexiglas wordt al bijna 100 jaar gebruikt als vervanger voor glas. Voornamelijk omdat het materiaal vele malen lichter, goedkoper en sterker is. Zo is het ook uitermate geschikt voor een doosletter tekst die zo nu en dan in zware omstandigheden verkeert.

Aluminium

Tot drie keer lichter dan staal en toch kan aluminium wel tegen een stootje. Met dit soort eigenschappen is het geweldig materiaal om tot doosletter tekst te verwerken. Ook voor montage is het fijn werken, door het verschil in gewicht is het mogelijk om met minder aspecten rekening te houden.

Sterk materiaal

De materialen die gebruikt worden bij het fabriceren van de doosletter teksten zijn van hoge kwaliteit.

Maakt van uw gevel een plaatje

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om tot het mooiste resultaat te komen. Bij het gebruik van bijzondere materialen zoals metaal met een verroest uiterlijk, ontstaat er een chique sfeer.

Gaat langdurig mee

Een gemiddelde doosletter tekst gaat vijftien jaar of langer mee.

Een gesprek starter

Een bijzondere doosletter kan ervoor zorgen dat uw kantoorpand of winkel opvalt bij toevallige passanten en/of potentiële klanten.

    Cases