Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Point of sale materiaal

Point Of Sale materiaal: deze dynamische reclame-uitingen zijn strategisch geplaatst in de buurt van de kassa, toonbank of het product zelf, met als doel de aandacht van de klant te grijpen. Met POS materiaal creëer je een krachtige en onweerstaanbare visuele impact, met als doel de aandacht van de klant te trekken. Denk hierbij aan: raam- en vloerfolie, reclameborden, schapstoppers, plafondhangers of tafelstaanders. Elk van deze POS-items is zorgvuldig ontworpen om jouw producten in de schijnwerpers te zetten en de verkoop te stimuleren. Op deze manier kan je passanten verleiden om nog wat laatste artikelen aan hun winkelmandje toe te voegen. Denk hierbij aan de repen chocolade bij een kassa of de graaitonnen in de rij bij de Media Markt.

Vergroot de omzet

70% van de aankopen komen in een winkel tot stand. Profiteer hiervan door middel van POS materiaal.

Maak het ontwerp zo uniek mogelijk

Vrijwel alles is mogelijk omtrent POS materiaal. Wees creatief!

Makkelijk te vervangen

Het gros van POS materiaal is makkelijk te vervangen wanneer een actie bijvoorbeeld afgelopen is en plaats moet maken voor iets nieuws.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

Waarom jouw zaak POS materiaal nodig heeft

  1. Het nieuwe product in de schijnwerpers zetten: Zodra er een nieuw product op de markt wordt gebracht is het van belang om dit aan de man te brengen. Bij producten die niet bekend zijn bij het publiek, zal er ook geen vraag naar zijn… Elke bezoekers die ergens winkelt komt op een bepaald punt langs de kassa. En dus een perfecte plek om jouw product te verkopen. POS materialen zijn hier de oplossing hiervoor!
  2. Naamsbekendheid vergroten met POS: Een nieuw product dat een klant voor het eerst probeert moet aan iets herkenbaars als een logo gelinkt worden, zodat het in de toekomst makkelijk te vinden is. Je promoot dus niet alleen het product, maar ook je bedrijfsnaam. Wanneer het in de smaak valt, zijn je klanten ook sneller geneigd om andere producten van jou uit te proberen.
  3. Koopintentie vergroten: Gemiddeld wordt er tussen de 70% en 80% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer bepaald, blijkt uit onderzoek. Door met POS materiaal te werken en dit slim te positioneren, valt jouw product meer op en vergroot je de kans tot aankoop. Uiteraard zijn mooie visuals hierbij van groot belang voor jouw point of sale uitingen.
  4. Hogere omzet: Er zal meer omzet gedraaid worden door het inzetten van POS materiaal. Je product staat in de schijnwerpers, men wordt geïnformeerd over de functie of werking van het product en dat stimuleert de koopintentie. Daar blijft het niet bij… Als je de klant eenmaal aan je hebt weten te binden na de introductie met een POS item, zullen zij vaker producten van je aanschaffen.

Welke soorten POS materialen zijn beschikbaar?

Vloerdisplays: Eén van de meest opvallende vormen van POS materiaal is een vloerdisplay. Je kan het misschien al raden, deze vorm staat op de grond in de winkel. Dit is dan ook gelijk de kracht van het item. Doordat het op de vloer staat in de buurt van een looprichting valt het direct op bij de winkelbezoeker(s).

Raam- en vloerfolie: Een raamsticker valt direct op bij het winkelend publiek en het is een uitgelezen kans om nieuwe acties of producten op te vertonen. Het komt in vele vormen en maten, zoals; one-way vision, dubbelzijdige folie, statisch papier, snijtekst of een normale full color print.
Vloerstickers zijn niet weg te denken als het op POS materiaal aankomt. Het is in elke vorm te maken met de mooiste kleuren, kies hierbij voor een anti-slip laag om de veiligheid van de bezoeker te garanderen. Om de sticker mooi te houden kan er ook gekozen worden voor een anti-kras laag.

Plafondhangers: Dit doorgaans dubbelzijdig bedrukt plaatmateriaal wordt met hangers aan het plafond bevestigd. Een (bijvoorbeeld) goede manier om de locatie van jouw product aan te duiden in een winkel. Het is deels beperkt door een maximaal formaat, maar het design kan je zo gek maken als je maar wilt.

Schapstoppers: Soms zie je door de bomen het bos niet meer, het kan best lastig zijn om het product te vinden die je zoekt in een schap vol soortgelijke items. Schapstoppers zijn hier dé oplossing voor. Doordat de strook uitsteekt naast het product waar het om gaat, garandeer je dat men ben je product uitkomt.

LED schermen: LED scherm zuilen staan net als de vloerdisplays op de grond, alleen zit er bij een LED scherm een groot voordeel aan. Namelijk de optie tot het tonen van dynamische reclame. Speel op de minuut in op actuele berichten, acties of nieuwe producten. Het ideale POS materiaal om snel jouw boodschap op te tonen dus. Op L2L lees je hier veel meer over.

Hebben we je al overgehaald?

Nog geen POS materiaal in de winkel of showroom? Of kan de huidige POS item(s) wel een update gebruiken? Onze collega’s staan je graag te woord.

Een greep uit ons POS materiaal

Silk’n schapdisplay(s): Voor Silk’n hebben we in de loop der jaren verschillende vormen en maten schapdisplays gemaakt en voorzien van een gave visual. Deze displays worden ingezet om hun nieuwe producten aan de man te brengen. Niet alleen met beeld, zoals je vaak ziet. Op dit display wordt het nieuwe item bevestigd, zodat men het in de winkel zelf kan ervaren.

Bever vloer- en toonbankdisplays: Voor verschillende Bever filialen hebben we diverse vloer- en toonbankdisplays gemaakt. Zoals je hier op de voorbeelden ziet, past Bever het toe om acties aan te kaarten. Maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

Marqt plafondhangers: Om alle ruimte te benutten is het wellicht een goed idee om net als Marqt de vensterbank te benutten en de boodschap op ooghoogte te tonen. Hier hebben wij een mooi PVC paneel geplaatst dat met haakjes aan het plafond bevestigd is.

Waarom POS materiaal van SIZO?

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren. Landelijke ketens, zoals MediamarktBeverDecathlonPraxisGeldmaatFeyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

Omdat wij alles zelf in huis produceren (zelfs ontwerpen, mocht hier vraag naar zijn), hoef je maar met één partij te schakelen en weet je zeker dat het product snel in jouw zaak hangt, staat of ligt.

    Cases