Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
praxis

Het jaar begon goed voor de SIZO Group. Eén van de redenen dat het goed begon, is dat wij 21 winkels van Praxis om gaan bouwen/om hebben gebouwd naar de nieuwe huisstijl. Praxis Amsterdam Zuidoost beet het spits af met een opdracht waarbij behoorlijk wat zwaar geschut kwam kijken. In deze case kan je goed zien hoe een signmaker te werk gaat. Zo ook op grote hoogtes, wat niet voor iedereen is weggelegd. Laat even weten wat je van het eindresultaat vindt, daar zijn we benieuwd naar!

Praxis logo op reclamemast

PRAXIS kiest SIZO

Eens in de zoveel jaar is een winkel(keten) toe aan een nieuw jasje. Dat kan liggen aan een achterhaalde huisstijl, ontwerpen die niet meer bij het beleid passen of er wordt een nieuwe weg ingeslagen. Praxis heeft al enige tijd een nieuwe huisstijl, en het werd begin dit jaar tijd om het door te voeren naar de winkels. Aan ons de eer om het project aan te pakken voor 21 winkels door heel Nederland. Om dit project zo snel en goed mogelijk af te ronden zijn wij met een groot team op pad gegaan om met grof geschut de nieuwe visuals rondom het pand in Amsterdam Zuid-Oost te bevestigen.

De uitvoering

Lichtbakken, doosletter teksten en freesletters. Allemaal items die bij de ombouw van deze Praxis vestiging kwamen kijken. Een uitdaging… Geen van deze items hing namelijk op ooghoogte. Er waren hoogwerkers en vrachtwagens met kranen voor nodig om de signage te kunnen bevestigen. Maar het heeft ons wel deze mooie beelden opgeleverd.

Benieuwd naar meer van dit soort video’s? Abonneer dan op ons YouTube kanaal, door op het icoon (hier onder) te klikken.

Abonneer gelijk even op ons YouTube kanaal!