Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Panelen. GEPRINTE PANELEN panelen Geprinte panelen kunnen worden ingezet wanneer bijvoorbeeld een boodschap regelmatig wisselt en door eigen (winkel) personeel vervangen moet kunnen worden.

Reclame panelen

Ook waar een ondergrond zich niet leent voor bijvoorbeeld folie of uit het zicht moet worden gehouden bieden panelen een oplossing. De toepassingen zijn oneindig. Van eenvoudig prijsbordje tot reclame panelen om een sportveld. Het plaatmateriaal dat we in huis hebben verschillen in dikte, formaat, kleur en materiaal. Voor ieder wat wils.

Variatie

Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik. Tot hoogwaardige aluminium of RVS(look) sandwich panelen met ongekende eigenschappen en een zeer lange levensduur. Perfect om de branding van jouw bedrijf aan de man te brengen. Reclame maken via geprinte panelen is dan ook een betaalbare oplossing.

In-house printing

SIZO print in-house direct op nagenoeg alle soorten plaatmateriaal. En beschikt daarvoor over een indrukwekkende grootformaat vlakbed UV printers. Onze Zünd vlak-bed frees- en snij machine maakt alles perfect op maat. Indien direct printen niet mogelijk of gewenst is worden panelen in het atelier van SIZO voorzien van een snijfolie of printbare folie.

Bescherm folie

Ter bescherming wordt het materiaal voorzien van laminaat, laminaat komt in een matte variant en een glanzende. Glans laminaat wordt gebruikt voor folie dat buiten komt te hangen en de matte versie voor binnengebruik.

Voorbeelden

    Cases

    Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    Wij gebruiken cookies om onze website, service, marketing en sales te optimaliseren. U kunt benadert worden door ons sales team na het bezoeken van onze website.

    Sluiten