Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Reclame panelen biedt de oplossing

Ook waar een ondergrond zich niet leent voor bijvoorbeeld folie of uit het zicht moet worden gehouden bieden panelen een oplossing. De toepassingen zijn oneindig. Van eenvoudig prijsbordje tot reclame panelen om een sportveld. Het plaatmateriaal dat we in huis hebben verschillen in dikte, formaat, kleur en materiaal. Voor ieder wat wils.

Variatie in materialen

Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik. Tot hoogwaardige aluminium of RVS(look) sandwich panelen met ongekende eigenschappen en een zeer lange levensduur. Perfect om de branding van jouw bedrijf aan de man te brengen. Reclame maken via geprinte panelen is dan ook een betaalbare oplossing.

In-house printing

SIZO print in-house direct op nagenoeg alle soorten plaatmateriaal. En beschikt daarvoor over een indrukwekkende grootformaat vlakbed UV printers. Onze Zünd vlak-bed frees- en snij machine maakt alles perfect op maat. Indien direct printen niet mogelijk of gewenst is worden panelen in het atelier van SIZO voorzien van een snijfolie of printbare folie.

Voorbeelden

    Cases