Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Signing voor de nieuwe Xenos winkel

Met 280 winkels, 45 eetgelegenheden en tien bioscoopzalen is Westfield Mall of the Netherlands het grootste winkelcentrum van de Benelux. Westfield Mall of the Netherlands bevindt zich in Leidschendam, in de omgeving van Den Haag. Eén van deze winkels is Xenos, waarvoor wij de gevelreclame van mochten aanpakken. En als we een conclusie kunnen trekken uit het beeld van het winkelcentrum, is het wel dat elke winkel er nét even anders uitziet dan winkels buiten dit centrum. Speciaal dus! Zo ook de kleurrijke winkel van Xenos. 

Het begon allemaal met een telefoontje, toen Selma in de rij van de supermarkt stond. “Selma, kunnen jullie plaatmateriaal met reliëf patroon realiseren?” Het was een vraag waar Selma op voorhand geen antwoord op kon geven, mede door een tekort aan info. Gelukkig was een antwoord niet direct vereist. Mag ik je morgen terugbellen? En wellicht kun je alvast wat informatie toesturen op de mail.’, antwoord ze. De dag erna begon het balletje te rollen. Er werd een teamoverleg met de technische staf van SIZO belegd. 

Selma gaf via de telefoon aan bij de klant dat het een leuke en bijzondere uitdaging voor ons zal zijn, en dat SIZO graag de hele gevel aanpakt. Om op die manier kleur en kwaliteit te kunnen waarborgen. De tekeningen werden ons toegestuurd en de planning ging van start.

signing xenos mall of the netherlands

Een nieuwe wereld van Xenos!

Vanaf het begin

Nadat we de tekeningen ontvingen, zijn we aan tafel gegaan met onze ontwerpers en tekenaar. Hier bespraken we het plan van aanpak, welk materiaal het beste zou zijn, welke RAL-kleur bij Xenos past en hoe de letter X tot stand moet komen. Eenmaal in kaart gebracht hebben we dit voorgelegd bij de opdrachtgever.

Alles wat tot stand is gekomen, is met de hand gemaakt in onze werkplaats. Van de beplating van de pilaren, de draaiende letter ‘X’ tot de doosletter tekst voor op de gevel. Een intensief traject waarbij alles maatwerk is en een fout in een kleine hoek zit.

Realisatie

Het plan staat op papier! Maar dan zijn we er nog niet. Westfield Mall of the Netherlands zou volgens planning over een aantal dagen open gaan en de winkelpui moest nog gerealiseerd worden! Dit kon in de beoogde tijd, behaald worden. Tot vrijdagmiddag, een week voor de opening bekend werd gemaakt dat er op de dag vóór de opening niet meer gewerkt mocht worden.

Kracht van SIZO

Hier komt de kracht van SIZO goed uit de verf. In het weekend werd een nieuwe planning opgesteld en trommelde projectleiders verschillende monteurs op bij andere projecten vandaan, om maandag, maandagnacht en dinsdag te werken. Daarnaast nam de projectleider direct contact op met Xenos om bij hen de zorgen weg te nemen. ‘Het gaat pittig worden, maar ik zorg er persoonlijk voor dat de klus geklaard wordt door ons team.’ zegt projectmanager Randy. Dit is gelukt. Met zijn allen hebben we onze schouders eronder gezet en is de klus geklaard.

Nazorg

Woensdagmiddag, de dag voor de opening van Westfield Mall of the Netherlands. Randy stapt in zijn auto om de laatste puntjes op de i te zetten en alles nog eens goed na te lopen. Zodat Xenos een puntgave winkel kan openen.

* Klik om te vergroten.

Ander bericht over signing in Westfield Mall of the Netherlands

Mogelijk vind je dit artikel over Westfield Mall of the Netherlands ook interessant.