Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

conventionele digitale signing

Signing van SIZO Signs

SIZO opereert als één van de grootste sign-bedrijven van het land met klanten als Mediamarkt, Bever, Praxis, Goossens en de bakker bij jou in de buurt. Doordat we al meer dan 25 jaar in het vak zitten en uiterst gedreven professionals in dienst hebben, worden we vaak door grote ketens als huisaannemer geselecteerd. We voeren verschillende signage werkzaamheden uit, zoals gevelreclame, wayfinding, autobelettering, deco-sign, POS-materiaal en nog veel meer. Dankzij ons ervaren team en het machinepark dat we in huis hebben, zijn we in staat om adequaat grote landelijke uitrollen te realiseren. Maar ook ad-hocaanpassingen of incidentele projecten bieden we tegen een scherp tarief aan.

De voordelen van signage van SIZO

1. Snel schakelen

Doordat we veel van onze werkzaamheden in ‘eigen huis’ kunnen uitvoeren, is het mogelijk om snel te schakelen. Gaat het om wayfinding, signage-borden, raamfolie, frames, POS-materiaal of andere signing-uitingen, dan is het voor ons geen probleem om dit snel te realiseren. Let wel; de duur van de realisatie hangt af van het betreffende product en van het materiaal. Zo duurt het maken van een doosletter langer dan het creëren van een klein PVC-bord.

2. Eigen ontwerpstudio

Naast dat we snel kunnen produceren, hebben we een ontwerpafdeling voor alle signing-uitingen. Heb je bijvoorbeeld een goed idee, maar heb je wat hulp nodig bij het uitwerken hiervan? De medewerkers in onze studio helpen je graag.

3. Kwalitatief signage materiaal voor een goede prijs

Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Deze filosofie passen we dan ook graag toe in de praktijk. Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit. De mate hiervan kan uiteraard wel per product verschillen.

Soorten signing

Als het op signage aankomt, raken wij niet uitgepraat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Hieronder scharen we een aantal van onze producten en materialen onder verschillende categorieën.

Gevelreclame is een breed begrip binnen signing. Het kan om lichtbakken, doosletterteksten, freesletterteksten, neon, folie of led-schermen gaan. Het materiaal van al deze uitingen is verschillend, maar het doel is overal hetzelfde! Het doel is het kenbaar maken van je locatie aan klanten, leveranciers, prospects of toevallige passanten. Bekijk onze pagina voor meer informatie over gevelreclame-signing.

Wayfinding of bewegwijzering is een middel om mensen naar hun doel te leiden in een voor hun onbekende omgeving, het kan hierbij zo simpel zijn als het aanduiden van de toiletten. Zo simpel als het is, is het ook onmisbaar. Niets is namelijk zo vervelend als je bijvoorbeeld haast hebt en de weg niet weet te vinden door onduidelijke signing. Naast dat het handig en onmisbaar is, is het mogelijk om de sfeer van een werkomgeving of ruimte te verhogen met een mooi opgemaakte wayfinding. We vertellen je er alles over op deze pagina.

Folie is het meest veelzijdige materiaal in de signage branche. Het materiaal is zowel printbaar als in vaste kleur beschikbaar en kan op ontelbare ondergronden geplakt worden, ook als de ondergrond niet recht toe, recht aan is! Lees er alles over op onze folie pagina.

Als er een plek is waar je goed zichtbaar kunt zijn met je bedrijf is het op de weg. En carwrap of bestickering is daar de ideale oplossing voor. Het is betaalbaar, veelzijdig en je kunt er hele gave ontwerpen mee realiseren. Lees er hier meer over.

Is de werkruimte aan een upgrade toe, of staat de werkruimte er op dit moment nog niet. Vergeet dan vooral niet interieur signing mee te nemen in het plan. Het is een goed betaalbare, veelzijdige oplossing om grote of kleine kantoorruimtes op te leuken naar eigen ingeving. Lees er hier meer over!

Maar er is nog veel meer! Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Hebben we je al overgehaald?

Heb je een vraag over signage dat we hier niet genoemd hebben of heb je interesse? Laat het weten en stuur ons een bericht.

Onze signing projecten

Klik om te vergroten.

 

Signing voor Praxis

Eén van de grootste klanten van SIZO is Praxis. Hier mochten we in de afgelopen jaren behoorlijk wat projecten voor doen. Dit kwam voornamelijk neer op buiten-signing, zoals doosletterteksten, lichtbakken en freesletterteksten. Maar ook andere vormen van signing voeren we uit voor Praxis. Ben je benieuwd wat we exact betekenen voor Praxis? We verwijzen je graag naar onze case uit het begin van 2021

De signing van Hoogvliet

Hoogvliet heeft aan de rand van Zoetermeer een prachtig pand staan, waar zij heerlijke broden en lekkernijen bakken. Een aantal jaar geleden hebben we hier alle binnen- en buiten-signage verzorgd. Bij dit project kwam elk aspect uit de signing-wereld wel voorbij: folie, doosletters, lichtbakken, wayfinding en meer.

Xenos gevel voorzien van SIZO signing

Eén van de hoogtepunten in Westfield Mall of the Netherlands is de Xenos! Wij hadden de eer om voor deze winkel de signing te verzorgen. Dit project was best uitdagend. Xenos wilde bijvoorbeeld graag een draaiende letter ‘X’, die aan de voorkant van levend mos is voorzien. Naast de draaiende letter die we met succes hebben geproduceerd, hebben we de gevel ook van een dooslettertekst voorzien. Daarnaast hebben we een reliëf gecreëerd rondom de pilaren op de gevel. Om alles over deze case te ontdekken, verwijzen we je graag door naar onze pagina over dit project.

Gazelle, een trip naar het buitenland

Voor dit project zijn we helemaal naar het prachtige Kopenhagen in Denemarken afgereisd. Op het pand van het Gazelle-testcentrum, monteerden we verschillende gevelreclame-signing. We maakten onder meer een dooslettertekst, een lichtbak en een prachtige full color folie. Wil je weten hoe de reis verliep en welke materialen we gebruikten? Bekijk de case!

Makro, veelzijdige signing

Makro is een klant waar we enorm veel werk voor verrichten. We maken zowel binnen- als buiten-signage voor Makro. Het meeste werk zit bij deze klant in de POS-materialen die door heel de winkel verspreid zijn. Denk hierbij aan zuilen, schapbordjes, vlaggen en vloerstickers. Bekijk de case hier!

Ook signing van SIZO in je zaak of bedrijf?

Heb je inmiddels genoeg gezien om een goed beeld van de mogelijkheden te hebben? Neem contact met ons op om ideeën te delen.

De signing van SIZO, voor iedereen!

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie, zijn wij in staat een grote landelijke uitrol
perfect uit te voeren. Landelijke ketens als MediamarktBeverDecathlonPraxisGeldmaatFeyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Naast grootschalige projecten, pakken wij ook incidentele opdrachten of kleine projecten graag met beide handen aan. Door onze ervaring en omvang, zijn wij in staat deze snel uit te voeren. Doordat wij alles in eigen huis produceren en eventueel ontwerpen, hoef je maar met één partij te schakelen. Zo weet je zeker dat het product snel in jouw zaak hangt, staat of ligt.

    Cases