Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

conventionele digitale signing

Signing van SIZO Signs

SIZO opereert als één van de grootste sign-bedrijven van het land met klanten als Mediamarkt, Bever, Praxis, Goossens en de bakker bij jou in de buurt. Doordat we al meer dan 25 jaar in het vak zitten en uiterst gedreven professionals in dienst hebben worden we vaak door grote ketens als huisaannemer geselecteerd. Voor het realiseren van verschillende signage werkzaamheden als gevelreclame, wayfinding, autobelettering, deco-sign, POS materiaal en nog veel meer. Dankzij ons team en het machinepark dat we in huis hebben zijn we in staat om adequaat grote landelijke uitrollen te realiseren. Maar ad-hoc aanpassingen of incidentele projecten kunnen we ook tegen een scherp tarief aanbieden.

De voordelen van signage van SIZO

1. Snel schakelen

Doordat we veel in eigen huis kunnen realiseren is het ook goed mogelijk om snel te schakelen. Gaat het om wayfinding, signage borden, raamfolie, frames, POS-materiaal of andere signing uitingen is het voor ons geen probleem om dit zo snel mogelijk zelf te realiseren. Let wel; de duur van de realisatie hangt van het product/materiaal af, zo neemt een doosletter langer dan een klein PVC bord.

2. Eigen ontwerp studio

Naast dat we veel in eigen huis kunnen produceren hebben we ook een ontwerpafdeling voor alle signing uitingen. Heb je bijvoorbeeld een goed idee (of helemaal niet), maar je hebt geen idee hoe je dit kan uitwerken. Dan helpt de studio je daar graag bij verder.

3. Kwalitatief signage materiaal voor een goede prijs

Wij geloven dat je voor kwaliteit niet al te veel geld neer hoeft te leggen. Deze filosofie passen we dan ook graag toe in de praktijk. Onze materialen zijn dan ook van hoge kwaliteit, al kan hier natuurlijk wel verschil in zitten.

Soorten signing

Als het op signage aankomt kunnen wij niet uitgepraat raken over alle mogelijkheden die er zijn. Dit is namelijk oneindig. Hieronder scharen we een aantal van de producten en materialen onder bepaalde categorieën.

Gevelreclame is een breed begrip binnen de signing. Het kan om lichtbakken, doosletter teksten, freesletter teksten, neon, folie of LED schermen gaan. Het materiaal en uiterlijk is hierin verschillend, maar het doel hetzelfde! Het kenbaar maken van je locatie aan klanten, leveranciers, prospects of toevallige passanten. Bekijk onze pagina hier voor meer informatie over gevelreclame signing.

Wayfinding of bewegwijzering is een middel om mensen naar hun doel te leiden in een voor hun onbekende omgeving, het kan hierbij zo simpel zijn als het aanduiden van de toiletten. Zo simpel als het is, is het ook onmisbaar. Niets is namelijk zo vervelend als je bijvoorbeeld haast hebt en de weg niet weet te vinden door onduidelijke signing. Naast dat het handig en onmisbaar is, is het mogelijk om de sfeer van een werkomgeving of ruimte te verhogen met een mooi opgemaakte wayfinding. We vertellen je er alles over op deze pagina.

Folie is het meest veelzijdige materiaal in de signage branche. Het materiaal is zowel printbaar als in vaste kleur beschikbaar en kan op ontelbare ondergronden geplakt worden, ook als de ondergrond niet recht toe, recht aan is! Lees er alles over op onze folie pagina.

Als er een plek is waar je goed zichtbaar kunt zijn met je bedrijf is het op de weg. En carwrap of bestickering is daar de ideale oplossing voor. Het is betaalbaar, veelzijdig en je kunt er hele gave ontwerpen mee realiseren. Lees er hier meer over.

Is de werkruimte aan een upgrade toe, of staat de werkruimte er op dit moment nog niet. Vergeet dan vooral niet interieur signing mee te nemen in het plan. Het is een goed betaalbare, veelzijdige oplossing om grote of kleine kantoorruimtes op te leuken naar eigen ingeving. Lees er hier meer over!

Maar er is nog veel meer! Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Hebben we je al overgehaald?

Heb je een vraag over signage dat we hier niet genoemd hebben of heb je interesse? Laat het weten en stuur ons een bericht.

Onze signing projecten

Klik om te vergroten.

 

Signing voor Praxis

Eén van de grootste klanten van SIZO is Praxis, waar we in de loop der jaren behoorlijk wat projecten voor hebben mogen doen. Dit komt voornamelijk aan op de buiten signing zoals doosletter teksten, lichtbakken, freesletter teksten maar nog veel meer. Wil je een beter idee krijgen van onze werkzaamheden, verwijzen we je graag door naar onze case uit het begin van 2021.

De signing van Hoogvliet

Hoogvliet heeft aan de rand van Zoetermeer een prachtig pand staan, waar zij heerlijke broden en lekkernijen bakken. Een aantal jaar geleden hebben we hier alle binnen- en buiten signage voor onze rekening genomen. Een project waarbij elk aspect uit de signing wereld kwam kijken. Folie, doosletters, lichtbakken, wayfinding en meer.

Xenos gevel voorzien van SIZO signing

Eén van de hoogstandjes in Westfield Mall of the Netherlands; Xenos! Een project voor ons, waar veel uitdaging in zat, zoals bijvoorbeeld een draaiende letter ‘X’, dat aan de voorkant van levend mos is voorzien. Naast de draaiende letter hebben we de gevel ook van een doosletter tekst voorzien en de gevel van een reliëf rondom de pilaren. Om het fijne ervan te leren, verwijzen we je graag door naar onze case over dit project.

Gazelle, een trip naar het buitenland

Voor dit project zijn we helemaal naar Kopenhagen afgereisd, in het prachtige Denemarken. Op het pand van het Gazelle testcentrum hebben we verschillende gevelreclame signing gemonteerd. Waaronder een doosletter tekst, een lichtbak en een prachtige full color folie. Wil je weten hoe de reis verliep en welke materialen ingezet zijn? Bekijk de case!

Makro, veelzijdige signing

Het is een klant waar op het gebied van signing enorm veel werk verricht wordt, zowel voor de binnen als buiten signage. Het meeste werk zit hier echter in de POS materialen die door heel de winkel verspreidt zijn, denk hierbij aan zuilen, schapbordjes, vlaggen, vloerstickers en nog veel meer. Bekijk het hier!

Ook signing van SIZO in je zaak of bedrijf?

Heb je inmiddels genoeg gezien om een goed beeld van de mogelijkheden te hebben? Neem contact met ons op om ideeën te delen.

De signing van SIZO, voor iedereen!

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol
perfecte uit te voeren. Landelijke ketens als MediamarktBeverDecathlonPraxisGeldmaatFeyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren. Omdat wij alles zelf in huis produceren (zelfs ontwerpen, mocht hier vraag naar zijn), hoef je maar met één partij te schakelen en weet je zeker dat het product snel in jouw zaak hangt, staat of ligt.

    Cases