Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

SIZO Lumiframe, een nieuw product

Indrukwekkende visuals in een praktische oplossing. Sizo Lumiframe is een hoogwaardig LED-paneel voorzien van een echte backlit. Doormiddel van een speciaal matrix reflectie paneel wordt de verlichting niet van opzij maar van over de gehele achterzijde geprojecteerd. 

Hierdoor is de lichtopbrengst over de gehele visual homogeen, sprankelend en bijzonder krachtig. Het Sizo Lumiframe is voorzien van een transparant passe-partout met een sterke magnetische rand. Met behulp van een zuignap kun je de visual snel en eenvoudig verwisselen, hier is geen handigheid of training voor nodig. 

Nagenoeg elk formaat met het SIZO Lumiframe

Naast onze standaardformaten kunnen we het Sizo Lumiframe in nagenoeg elk formaat of vorm produceren. Ook dubbelzijdig of gebogen. Sizo Lumiframe kan gemonteerd worden tegen wanden, verkoopmeubels, balies etc. maar ook hangend aan (system) plafonds of worden geïntegreerd in maatwerk interieurs. 

 Transparant Acryl (PMMA) 

 15 mm. 

 tot 160 lm/W 

 IP20 (stofdicht) 

Standaard lichttemperatuur: 6500K – andere sterktes op aanvraag: 3000K 4000K 5000K.

 2450 X 1250 mm. 

 > 50.000 uur. 

 -30°C ~ +40°C 

 DC12V / DC 24V 

 AC 100 ~ 240 V 50/60Hz 

Een SIZO Lumiframe bij jou in de zaak?

Wissel je vaak van actie en wil je dit in de toekomst graag op een makkelijke manier doen? Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

Toepassingen: POS Displays • Wand visuals • Advertenties • Beurzen en exposities • Winkelinrichting • Hotel branche • Interieurdesign 

 

Het SIZO LUMIFRAME kan zowel mobiel als stationair zijn. Met de draagbare standaard kan het LED-lichtblad van de ene plaats naar de andere worden verplaatst en zo uw advertentiemogelijkheden uitbreiden. Vaste installatie is inclusief kabels en schroefmontage. 

 

DRAAGBARE LUMIFRAMES 

Kies een draagbare standaard voor uw Lumaire Magnetic paneel. De grootste stands beginnen vanaf 100 cm hoog. Middelgrote stands zijn tot 100 cm hoog en 50 cm breed. De standaard heeft gebogen poten. De kleinste draagbare stands die u kunt kiezen, zijn tot 50 cm hoog. 

Ook POS materiaal of andere signage uitingen van SIZO in je zaak of bedrijf?

Laat het ons weten in een bericht. We antwoorden zo snel mogelijk.

Waarom een Lumiframe bij jouw zaak?

Gemakkelijk visuals wisselen wanneer de boodschap verandert, er een nieuwe actie op de planning staat of wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe lijn wordt geïntroduceerd. Dit te realiseren met het SIZO Lumiframe. Wil je graag meer informatie ontvangen over dit nieuwe product? Geen probleem, wij staan je graag te woord. Stuur je ons even een berichtje?

    Cases