Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

specials retail sign

Specials in retail sign

Wij zeggen niet snel nee en denken graag mee met onze klanten bij uitdagende vraagstukken. En proberen dan samen met een oplossing te komen. Doordat wij alles in huis hebben kunnen wij snel schakelen en zijn wij flexibel omtrent de mogelijkheden binnen het project.

Dat gaat vaak verder dan een raamsticker of gevelletter, bijvoorbeeld bij één van onze specials van retail sign die wij hieronder noemen.

Het Koninklijk Huis

Maar SIZO werkt ook met alternatieve materialen en leveranciers. Zo mochten wij recent de gedenksteen voor schrijver Multatuli leveren welke is onthuld door Koning Willem Alexander.

Dat SIZO op hoog niveau opereert blijkt ook uit de bronzen plaquette met handafdruk van Tsaar peter de Grote voor de Hermitage in Amsterdam die door SIZO is gerealiseerd en onthuld door niemand minder dan Koningin Beatrix en Russische president Vladimir Poetin.

Een sterk staatje van flexibiliteit blijkt ook uit het reizende Van Gogh museum dat niet alleen door SIZO is ontworpen en geproduceerd maar ook door SIZO monteurs over de hele wereld opgebouwd.

specials

Mall of the Netherlands | specials in retail sign

Voor Jamin in Mall of The Netherlands hebben wij middels een combinatie van aluminium constructie, beplakte dibond panelen en doosletter in-huis een driedimensionale winkelpui ontworpen en gefabriceerd met daarin het rolluik onzichtbaar geïntegreerd, het geheel loopt naadloos over in de binnen sign van de winkel.

Voor Gerry Weber in hetzelfde Mall of The Netherlands is een complexe “zwevende” lichtreclame geconstrueerde en geplaatst.

Voorbeelden

    Cases