Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

SIZO Group Official Supplier van Team Jumbo-Visma

Met veel trots delen we het nieuws dat SIZO Official Supplier is van Team Jumbo-Visma. SIZO en sport gaan hand in hand, ons klant portfolio bestaat dan ook uit veel bedrijven en personen uit de sportwereld. Voor ons is het een logische, maar bovenal mooie stap geweest om de samenwerking met Team Jumbo-Visma aan te gaan.


Team Jumbo-Visma is medio 2021 verhuisd naar een gloednieuw kantoor, al blijft de ploeg wel in Den Bosch. En je voelt het misschien al aankomen… SIZO kreeg het vertrouwen om van het kale pand een fijne omgeving te maken voor het gehele team doormiddel van SIZO deco-sign.

Team Jumbo-visma

Het doel van Team Jumbo-Visma

Het nieuwe pand bestaat uit 1400 m2 bedrijfshal en 2600 m2 kantoorruimte. Het is daarmee een stuk groter dan het vorige onderkomen, dat ook in Den Bosch staat. Via de nieuwe Service Course moet de complete sportploeg ondersteund worden, dus zowel de schaatsers als de wielrenners.

Al die kale ruimte kan niet onbenut blijven. Een goede sfeer op een plek waar je misschien wel vaker bent dan thuis, zorgt immers voor betere prestaties. Als Official Supplier heeft SIZO er voor gezorgd dat alle topsporters en het team achter hen in een fijne omgeving werken door de signage aan te pakken. Dit heeft zich geuit in gevelreclame, bewegwijzering en deco-sign.

Deco-sign is een aparte tak bij SIZO. Een tak waarbij we ons écht op beleving richten in plaats van een commerciële insteek. Je kan hierbij denken aan sfeervolle pees doeken in frames, ornamenten aan de muur, het bestickeren van kale ondergronden, het afdekken van vergaderruimtes en meer. Met deze dienst zullen we de topsporters en het team verzekeren van een fijne werkomgeving.

Om een beter beeld te krijgen verwijzen we je graag door naar onze Deco-sign pagina.

SIZO Group, Sales en Marketing, Mark van Rhee vertelt over de samenwerking: Met deze prachtige samenwerking geven we als SIZO Group een warme invulling aan de nieuwe thuisbasis van Team Jumbo-Visma hoofdkantoor. Maak je werkplek een plek van wereldprestatie waar niet alleen de sporters, maar ook de mensen achter de sporters een inspirerende en energieke ruimte krijgen om al die winnaars te begeleiden. Het is in onze optiek dan ook niet het team met de beste sporters die winnen, maar juist die sporters met het beste Team. De sportieve groei en ambities van Team Jumbo-Visma sluit dan ook naadloos aan bij ons aan. Go Team Jumbo-Visma!

Ook deco-sign in jouw kantooromgeving?

Is jouw kantooromgeving ook toe aan een (relatief goedkoop) upgrade om de inspiratie weer op te laten bloeien. Neem dan contact met ons op.

Het werk van een Official Supplier van Team Jumbo-Visma

De ontvangst ruimte

In de ontvangst ruimte komt vrijwel al het materiaal aanbod dat in de rest van de pand is ingezet. Bij binnenkomst loop je tegen een glazen deur aan, waarop etched folie is aangebracht. Met daarin een uitsnede van het Team Jumbo-Visma logo. Eenmaal binnen zie je als eerst de receptiebalie, waarop aan de voorzijde folie is aangebracht in de vorm van een hexagon met een mooie sportafbeelding. Achter de balie is er een frame gemonteerd met een full color peesdoek. Deze vorm van signage zie je in de welkomsthal vaker terugkomen, met verschillende visuals.

De vergaderruimtes

De ruimtes die speciaal zijn ingericht om te vergaderen moeten enige vorm van privacy kunnen bieden. Om dit te kunnen bewerkstelligen is er gekozen om etched folie op de ramen te plakken. Etched folie is is een zilverfolie met een glinster erin verwerkt en wordt ook wel melkfolie genoemd omdat het veel privacy biedt. Bij de verschillende ruimtes is er op ooghoogte een strook geplakt met daarin het logo van Team Jumbo-Visma dia-positief uitgesneden. Naast de etched folie op de ruiten, zijn de wanden van een full color afbeelding voorzien in de vorm van een pees doek die in frames zijn verwerkt. Nadat men op de visuals zijn uitgekeken kunnen zij deze makkelijk (zelf) verwisselen. Het is hier echter niet bij gebleven, in één van de vergaderruimtes zit een wand die opgeschoven kan worden om de ruimte te vergroten. Hier is het logischerwijs niet mogelijk om een frame te bevestigen voor een pees doek. Deze wand is dan ook voorzien van een full color folie, met een prachtige visual van de eindstreep van de Tour de France in Parijs. Als kers op de taart zijn de olympische ringen uitgefreesd afkomstig van een full color geprinte PVC plaat en zijn de muren hier en daar versierd met prachtige foto’s op een acrylaat plaat. Je kijkt je ogen uit!

De (trap)gang

Om de twee tredes is er een full color sticker geplakt waarop te zien is welke hoogte je inmiddels hebt bereikt! Een leuke knipoog om bezoekers te stimuleren om vaker de trap te nemen in plaats van een lift of roltrap. Naast de trap zie je in de wandelgangen frames met gave pees doeken en verschillende acrylaat platen met prachtige foto’s. De ruimtes komen niet schreeuwerig over, maar zijn prachtig in balans.

Verwisselbare pees doeken in jouw kantoor?

Wil je om de zoveel tijd de visuals in je kantoor aanpassen? Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent pees doeken.

Over Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsport team dat 365 dagen per jaar zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professionele wieler- en schaatsploeg is het fundament gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport.

Een model dat draait om innoveren, kennis delen, talentontwikkeling en krachten bundelen. Niet alleen op sportief gebied, maar ook commercieel en communicatief.

Er heerst een nieuwe topsport cultuur, die dankzij grote toewijding, ontwikkeling en sportieve prestaties ‘Nederlands trots’​ als belangrijke kernwaarde uitdraagt. Onder meer via eigen kanalen en overwinningen op het hoogste niveau inspireren we een nieuwe generatie en een steeds omvangrijkere schare sporters en fans. Management, coaches, atleten en partners delen kennis, werken samen en drijven elkaar sportief naar grotere hoogten met als doel: samen winnen!

Official supplier Jumbo Visma - header 1.2

Over SIZO als Official Supplier

SIZO is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse sign-branche. Met 60 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfect uit te voeren. Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren. De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale signage (ook bekend als signing) en grafische interieurdecoratie. Naast SIZO is L2L een belangrijk onderdeel van de SIZO GROUP.

L2L levert digitale billboards en led schermen van klein tot tientallen vierkante meters groot en verzorgt daarbij het gehele traject. Van levering, vergunningsaanvraag tot installatie, instructie onderhoud en after-sales service en indien gewenst de financiering.

Heeft Team Jumbo-Visma jou geïnspireerd?

Heeft het kantoor van Team Jumbo-Visma je geïnspireerd en lijkt dit je ook wel wat? Vraag ons naar de mogelijkheden.