Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Welke profielen zijn geschikt?

Bij verlichte doosletters heb je keuze uit verschillende soorten. Deze soorten worden onder de term ‘profiel’ geschaard, Elk profiel verschilt in materiaal, opbouw, kleur en vorm. Hieronder schetsen we een beeld van alle doosletter profielen die bij een verlichte doosletter passen.

Profiel 3

Een profiel 3 doosletter is met LED verlicht. De achterzijde van de letters zijn voorzien van een acrylaat bodem en wordt op de wand gemonteerd door middel van kunststof afstandhouders. Hierdoor wordt het licht aan de achterzijde doorgelaten, waardoor de omlijning van de letter geaccentueerd wordt. Dit geeft de letter vooral ’s avonds een leuke en sfeervolle uitstraling.

Profiel 4

De profiel doosletter bestaat uit aluminium met een voorzijde van acrylaat. Hierdoor wordt de LED-verlichting aan de voorkant van de letters doorgelaten. De doosletter, kaderlijst en het acrylaat kunnen van kleur verschillen of juist gecombineerd worden. Ook deze letter is geschikt voor zowel wand als dakmontage.

Profiel 5

Ook profiel 5 is een doosletter die bestaat uit aluminium en acrylaat. Bij deze variant bestaat de kaderlijst echter uit kunststof. Het voordeel hiervan is dat ook de zijkanten in veel verschillende kleuren geleverd kunnen worden.
De LED-verlichting komt via de voorkant naar buiten.

Profiel 8

Dit profiel past in het straatje van exclusieve doosletters. Profiel doosletter acht bestaat namelijk volledig uit acrylaat en is doormiddel van translucentfolie aan weerszijde lichtdoorlatend door middel van LED spotjes.

Heb je geen idee, welke optie in verlichte gevelreclame het beste bij je bedrijf past en wat er precies mogelijk is in jouw situatie? Neem dan contact met ons op, samen komen we tot een geschikte oplossing! Zodat ook jij straks prachtige, verlichte gevelreclame in bezit hebt. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, waaronder lichtbak reclame.

Sterk materiaal

De materialen die wij aanbieden bij het gebruik van doosletter teksten zijn stuk voor stuk erg sterk en zijn klaar voor de winterse -en zomerse stormen van ons land.

Maakt van uw gevel een plaatje

Met de verschillende materialen kunnen wij samen met jou een geweldig ontwerp creëren. Eén waarbij passanten de tijd nemen om jouw gevel te bekijken.

Gaat langdurig mee

Een gemiddelde doosletter tekst gaat 15 jaar mee.

Een gesprek starter

Een bijzondere doosletter kan ervoor zorgen dat je kantoorpand of winkel opvalt bij toevallige passanten of potentiële klanten.

    Cases