POS Materiaal

Point of sale materiaal

Trek de aandacht van je klanten op de voor jou belangrijkste plek van de winkel, namelijk de kassa! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Wat is Point Of Sale materiaal?

Point Of Sale (POS) materiaal: deze dynamische reclame-uitingen zijn strategisch geplaatst in de buurt van de kassa, toonbank of het product zelf, met als doel de aandacht van de klant te grijpen.

Met POS materiaal creëer je een krachtige en onweerstaanbare visuele impact, met als doel de aandacht van de klant te trekken. Denk hierbij aan: raam- en vloerfolie, reclameborden, schapstoppers, plafondhangers of tafelstaanders. Elk van deze POS-items is zorgvuldig ontworpen om jouw producten in de schijnwerpers te zetten en de verkoop te stimuleren. Op deze manier kan je passanten verleiden om nog wat laatste artikelen aan hun winkelmandje toe te voegen. Denk hierbij aan de repen chocolade bij een kassa of de graaitonnen in de rij bij de Media Markt.
Soms zie je door de bomen het bos niet meer, het kan best lastig zijn om het product te vinden die je zoekt in een schap vol soortgelijke items. Schapstoppers zijn hier dé oplossing voor. Doordat de strook uitsteekt naast het product waar het om gaat, garandeer je dat men ben je product uitkomt.
Eén van de meest opvallende vormen van POS materiaal is een vloerdisplay. Je kan het misschien al raden, deze vorm staat op de grond in de winkel. Dit is dan ook gelijk de kracht van het item. Doordat het op de vloer staat in de buurt van een looprichting valt het direct op bij de winkelbezoeker(s).
Een raamsticker valt direct op bij het winkelend publiek en het is een uitgelezen kans om nieuwe acties of producten op te vertonen. Het komt in vele vormen en maten, zoals; one-way vision, dubbelzijdige folie, statisch papier, snijtekst of een normale full color print. Vloerstickers zijn niet weg te denken als het op POS materiaal aankomt. Het is in elke vorm te maken met de mooiste kleuren, kies hierbij voor een anti-slip laag om de veiligheid van de bezoeker te garanderen. Om de sticker mooi te houden kan er ook gekozen worden voor een anti-kras laag.
Dit doorgaans dubbelzijdig bedrukt plaatmateriaal wordt met hangers aan het plafond bevestigd. Een (bijvoorbeeld) goede manier om de locatie van jouw product aan te duiden in een winkel. Het is deels beperkt door een maximaal formaat, maar het design kan je zo gek maken als je maar wilt.

LED scherm zuilen staan net als de vloerdisplays op de grond, alleen zit er bij een LED scherm een groot voordeel aan. Namelijk de optie tot het tonen van dynamische reclame. Speel op de minuut in op actuele berichten, acties of nieuwe producten. Het ideale POS materiaal om snel jouw boodschap op te tonen dus. Op L2L Ledscreens lees je hier veel meer over.

Wat zijn de eigenschappen

Vergroot de omzet

70% van de aankopen komen in een winkel tot stand. Profiteer hiervan door middel van POS materiaal.

Maak het ontwerp zo uniek mogelijk

Vrijwel alles is mogelijk omtrent POS materiaal. Wees creatief!

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

Makkelijk te vervangen

Het gros van POS materiaal is makkelijk te vervangen wanneer een actie bijvoorbeeld afgelopen is en plaats moet maken voor iets nieuws.

Waarom jouw zaak POS materiaal nodig heeft

Zoekende naar POS materiaal?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten.
Een greep uit ons POS materiaal
Voor Silk’n hebben we in de loop der jaren verschillende vormen en maten schapdisplays gemaakt en voorzien van een gave visual. Deze displays worden ingezet om hun nieuwe producten aan de man te brengen. Niet alleen met beeld, zoals je vaak ziet. Op dit display wordt het nieuwe item bevestigd, zodat men het in de winkel zelf kan ervaren.
Voor Silk’n hebben we in de loop der jaren verschillende vormen en maten schapdisplays gemaakt en voorzien van een gave visual. Deze displays worden ingezet om hun nieuwe producten aan de man te brengen. Niet alleen met beeld, zoals je vaak ziet. Op dit display wordt het nieuwe item bevestigd, zodat men het in de winkel zelf kan ervaren.
Om alle ruimte te benutten is het wellicht een goed idee om net als Marqt de vensterbank te benutten en de boodschap op ooghoogte te tonen. Hier hebben wij een mooi PVC paneel geplaatst dat met haakjes aan het plafond bevestigd is.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Waarom POS materiaal van SIZO?

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren. Landelijke ketens, zoals Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.
Omdat wij alles zelf in huis produceren (zelfs ontwerpen, mocht hier vraag naar zijn), hoef je maar met één partij te schakelen en weet je zeker dat het product snel in jouw zaak hangt, staat of ligt.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

SIZO Cases​

Mediamarkt

Samenwerking vanaf het eerste uur. Signage voor Mediamarkt in binnen- en buitenland.

Dita

Signage aanpakken bij de winkels en shop-in-shops van Dita International BV.

Xenos

Met 280 winkels, 45 eetgelegenheden en tien bioscoopzalen is Westfield Mall of the Netherlands het grootste winkelcentrum van de Benelux. Eén van deze winkels is Xenos, waarvoor wij de gevelreclame van mochten aanpakken.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.