Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Welke soorten folie voor ramen zijn er voor ons bedrijf?

One-way vision.

Een bijzondere folie waarbij men vanaf binnen naar buiten kan kijken, maar andersom is dit niet mogelijk. Aan de buitenzijde wordt je visual getoond aan passanten, waarbij er in de folie over het geheel gaatjes zijn verdeeld. Door deze gaatjes is het mogelijk dat vanaf binnen je uitzicht dus niet verliest. Al neemt de zichtbaarheid wel voor een klein deel af. Deze folie is bijvoorbeeld ook toegestaan op de achterruit van een bestelbus. Zie hier een voorbeeld van hoe je One-way vision folie het best kunt inzetten.

raamfolie
raamfolie

Two-way vision.

Een folie voor ramen dat aan weerszijde van een print wordt voorzien, waar een bijkomstigheid is dat het raam zijn functie blijft behouden. Zowel voor buiten als binnen! Deze folie is makkelijk aan te brengen op de ruit en kan even makkelijk verwijdert worden. Dat maakt het een goed materiaal voor bijvoorbeeld een tijdelijke boodschap. Ook Two-way vision op je raam? Laat het SIZO hier weten.

Snijfolie.

Een kleur vaste raamfolie dat door middel van een zogenaamde plotter in elke vorm of tekst gesneden kan worden. Wens je openingstijden op het raam te tonen? Dan is een snijfolie een goed middel hiervoor. SIZO zorgt dankzij kleurenwaaiers dat de kleur van de folie naadloos aansluit op jullie huisstijl kleuren. De teksten/ontwerpen worden op een computer ingeladen die vervolgens de plotmachine aanstuurt. Eenmaal geplot, wordt het overtollige folie verwijdert (pellen), om het schutvel inclusief het overgebleven ontwerp van een applicatie folie te voorzien. De applicatiefolie heeft een sterkere lijmlaag dan het schutvel. Wanneer je de applicatiefolie lostrekt, gaat het ontwerp mee, waardoor de lijmlaag van de folie op het oppervlak geplakt kan worden.

raamfolie

MEER WETEN?

raamfolie
raamfolie

Full color raamfolie.

Een folie dat bij SIZO binnenkomt als een volledig witte rol, kan dankzij de UV-rolprinters van een gave visual worden voorzien. Hoe groter de raampartij/visual, uit hoe meer delen de visual is opgedeeld. De monteurs/plakkers van SIZO zorgen (dankzij nummering) dat deze op locatie precies op elkaar aansluiten tijdens het plakken. Op deze manier kan de print gigantisch worden. Zo heeft SIZO in het verleden de voorkant van het maasgebouw voorzien van één gaaf ontwerp. Bekijk het hier!

Clearview folie.

Een raamfolie soort dat volledig transparant is én toch van een visual voorzien kan worden. Het is een prachtig soort raamfolie waarbij je op een subtiele manier je huisstijl kan tonen of sfeer verstekende foto’s. In het Experience center van SIZO zie je de folie soort ook terugkomen. Wil je dit aan de levende lijven ontdekken? Maak via dit formulier een afspraak.

raamfolie
raamfolie

Blockout folie.

De naam verklapt het doel van dit type raamfolie waarschijnlijk al. Het blokkeert het zicht van kanten volledig. Op dit plakplastic kan je echter wel aan de voorzijde een hoogwaardige foto of een prachtig ontwerp laten printen, ook dubbelzijdig is het mogelijk. Een goed alternatief voor wanneer je een winkelpand aan het verbouwen bent, en niemand mag zien hoe het er ongeveer binnen aan toe gaat.

Smart folie, een gamechanger.

Ook dit type folie voor ramen is bij SIZO in het Experience center te bewonderen. Deze folie heet een smart folie omdat het aan- en uit gezet kan worden. Ja, je leest het goed. Door middel van een afstandsbediening, timer of slim geplaatste knop kan je ervoor kiezen dat de vergaderruimte “uit” gaat, wanneer je een bespreking hebt. In de folie zitten minuscule elektriciteitsdraden verwerkt die je op het stroomnetwerk kan aansluiten. Een prachtig sign-item. Let wel; er hangt een redelijk prijskaartje aan, maar dat is het meer dan waard!

raamfolie

MEER WETEN?

Wat zijn de voordelen van raamfolie?

Het tonen van (tijdelijke) acties

Raamfolie verleent zich goed voor (tijdelijke) acties op de raampartij van je winkel of bedrijfspand. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘easy dot’ folie. De folie is hier voorzien van ‘dotbelijming’ waardoor de lijmlaag niet egaal is verspreid maar over een tal van ‘balletjes’. Dit maakt het makkelijk om de folie te verwijderen nadat de actie verlopen is. De folie kan naast dat het op een raam mogelijk is ook op een muur of een vloer geplakt worden. Vraag SIZO naar de mogelijkheden.

Mogelijke ‘pottenkijkers’ buiten houden

Er zijn tal van folies die het mogelijk maken om passanten de kans te ontnemen om naar binnen te gluren in je zaak of bedrijf. Dit is fijn wanneer je bijvoorbeeld aan het verbouwen bent, aspecten liever niet toont, of in alle rust wil werken. Wil je weten welke folie het best is voor je eigen situatie? Stuur SIZO je wensen!

Boodschap tonen terwijl het zicht behouden blijft

Met One-way vision – dat hierboven al benoemd wordt – is het mogelijk om vanaf je werkplek naar buiten te kijken, terwijl passanten jou niet kunnen zien. Aan de buitenzijde kan je op de folie je branding, een actie of een mooie visual tonen. Een prachtig materiaal, dat zowel aan de binnen of buitenzijde geplakt kan worden. En daarnaast is het makkelijk te verwijderen.

Relatief betaalbaar materiaal

Afhankelijk van hoeveel raampartijen er zijn, welk type folie je kiest en de manuren die er aan vooraf gaan is raamfolie een relatief betaalbaar sign-item. Wil je graag voor een bepaald soort raamfolie (of meerdere soorten folie voor ramen) een prijsinschatting voor in je eigen situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte op bij de collega’s van SIZO. Zij helpen je graag verder.

raamfolie

MEER WETEN?

Raamfolie kopen voor je bedrijf?

Heb je een kale raampartij dat wel van een boodschap of mooie visual voorzien mag worden? Of toon je liever een tijdelijke actie aan de voorbijgangers? Wil je dat de raamfolie onder het SIZO Green label valt of heb je dat het zo lang mogelijk blijft zitten? SIZO heeft voor elke situatie of voor elke wens een geschikte type raamfolie voor je klaarliggen.
Kom je snel langs om je wensen met de projectleiders te bespreken? De koffie staat voor je klaar.

raamfolie

Waarom zou je voor raamfolie in zee gaan met SIZO Signs

Wat SIZO écht onderscheidt van de concurrentie is de enorme flexibiliteit. Wanneer je een aanvraag bij SIZO neerlegt die over een aantal dagen afgerond MOET zijn, zorgt SIZO dat het voor elkaar komt. Dat klinkt misschien als een mooi verhaal, maar er zijn tal van klantverhalen waaruit blijkt dat hier niks aan gelogen is. Wil je zo’n klantverhaal zien? Vraag er even naar, dan heb je het zo snel mogelijk in de mail. Of kom langs om onder andere de experience room aan de levende lijven te ontdekken en het interne werkproces in te zien.

SIZO heeft de mogelijkheid om deze flexibiliteit te bieden dankzij haar grote team aan eigen monteurs en het enorme netwerk. Hierdoor is snel en goed schakelen mogelijk.

    Cases