Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Reclamedoeken

Op zoek naar een doeltreffende manier om uw bedrijf of reclameboodschap onder de aandacht te brengen? Met een opvallend reclamedoek kunt u uw boodschap laten stralen en de aandacht trekken van potentiële klanten. Of u nu uw bedrijf wilt promoten, een speciale aanbieding wilt aankondigen of een evenement wilt promoten, reclamedoeken bieden een krachtig middel om uw boodschap over te brengen. Bij SIZO maken we van uw boodschap een eyecatcher!

Meer weten?

Uit welke soorten reclamedoek kunt u kiezen?

Pees doeken.

Bij SIZO wordt een peesdoek altijd geleverd met een op maat gemaakt aluminium frame. Het installeren van het frame met het eerste pees reclamedoek wordt volledig door SIZO verzorgd. Als je echter regelmatig van visuals wilt wisselen, kun je dit gemakkelijk zelf doen. Het doek is aan alle zijden voorzien van een siliconen pees, die je eenvoudig in het frame drukt totdat het strak gespannen is. Dit staat ook wel bekend als een stretch doek. Hierbij geldt wel; hoe groter het doek, des te meer handen je nodig zult hebben. Mocht je vragen hebben over het installeren van het reclamedoek, aarzel dan niet om contact op te nemen met SIZO.

Reclamedoek indoor
reclamedoek

Meshdoek.

Een meshdoek is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Dit type reclamedoek is namelijk over het gehele oppervlak voorzien van kleine licht- en luchtdoorlatende gaatjes. Hierdoor is het reclame doek niet alleen veel lichter dan andere soorten doeken, de wind heeft er ook minder vat op. Een klein nadeel dat aan de gaatjes hangt, is dat de kleurdichtheid wel afneemt. Om dit te beperken kun je in het ontwerp zoveel mogelijk contrast verwerken, waardoor het minder opvalt. Weet je zelf niet hoe? Vraag SIZO om hulp.

Pvc vrije doeken.

Ook bij reclamedoeken heb je keuze uit duurzame alternatieven, bijvoorbeeld een PVC vrije reclamedoek. Hierbij heb je ook nog keuze uit verschillende soorten. Een goede keuze hiervoor is het zogenaamde ProSIZOGreen Outdoor. Dit type reclamedoek is recyclebaar, opvouwbaar en een lichtgewicht in het klassement. Op dit type doek is het mogelijk om de hoogst mogelijke kleurintensiteit toe te passen, waardoor je visuals er echt uitspringt. Vraag SIZO naar meer varianten of informatie.

Spandoek.

Al jaren behoort een spandoek tot één van de meest verkochte sign-uitingen. De reden hiervoor is dat dit type reclamedoek goed betaalbaar is én lang mee gaat. Een spandoek is een verzamelnaam voor verschillende soorten reclamedoeken, waarbij ringen inclusief elastieken de overeenkomende factoor zijn. De elastieken worden hierbij door een ringetje gehaald en aan het bijbehorende frame gelust. Het reclame doek kan echter ook van een tunnel worden voorzien, waarbij de tunnels over de buizen van het frame heen komen. Vraag SIZO naar het beste voor de situatie in en om je zaak.

Rolbanner.

Een rolbanner is een type reclamedoek dat je vaak op evenementen terug ziet. De grote voordelen van een rolbanner zijn; het is handzaam, licht, en bovenal opvallend. Bij aanschaf krijg je een standaard, (tent)stokken en het doek. Het doek wordt opgerold in het standaard dat je door middel van een lipje eruit kan halen. Om de visual te laten staan, steek je de meegeleverde stok onderaan het standaard en bovenin het lipje van het doek zelf. Wanneer je het doek wil opbergen, is de meegeleverde hoes ideaal.

reclamedoek

Mastvlag.

Vrijwel elk fysiek bedrijfspand heeft ze bij de voordeur staan; mastvlaggen! Hoog in de stok, in allerlei formaten, met een mooi ontwerp, ben je verzekerd dat je bij passanten in het oog springt. Zeker wanneer er een windje staat. Het grote voordeel van mastvlaggen is dat je het heel goed zelf omhoog kunt hijsen wanneer de oude vlag door de elementen is gaan scheuren. Het ontwerp voor dit type reclamedoek voor buiten kan je ook toevertrouwen aan de studio van SIZO!

Wat zijn de voordelen van een reclame doek?

Betaalbaar

Een PVC doek, een pees doek of andere varianten van een reclamedoek zijn ten opzichte van diverse sign-uitingen goed betaalbaar. Zeker wanneer het een tijdelijk actie betaamt, raadt SIZO het aan om voor een reclamedoek te gaan. Wil je weten wat je ongeveer kwijt bent aan een bepaald soort reclame doek? Stuur SIZO je vraag en ontvang zo snel mogelijk een gepast antwoord!

Snel verkrijgbaar

Reclamedoeken zijn – ook in grote oplage – relatief snel verkrijgbaar. In oplage van rond de 200 doeken zit in sommige gevallen maar een week levertijd. Zodoende heb je snel een (vervangende) visual op, in of om je pand gerealiseerd. Benieuwd naar wat de levertijden voor jou zijn? Stel je vraag hier en SIZO geeft je zo snel mogelijk een antwoord waar je iets aan hebt.

Duurzaam (en groen)

Reclamedoeken komen – net als veel andere sign-uitingen – ook in duurzame variaties. Deze variaties voor een reclamedoek voor buiten en binnen zijn over het algemeen van Pvc-vrij materiaal of gerecycled materiaal. Vraag voor de opties naar het SIZO Green assortiment.

reclamedoek

MEER WETEN OVER RECLAMEDOEKEN?

Reclamedoek in frame

Adverteren met reclamedoeken in een frame: het biedt talloze mogelijkheden om de aandacht van potentiële klanten te trekken en je boodschap effectief over te brengen. Je hangt een spandoek in frame frame in verschillende maten op aan de gevel van je pand of op elke andere gewenste locatie. Het grote voordeel van een reclamedoek in een frame is de flexibiliteit in ontwerp, omdat je het doek in het frame naar eigen wens kunt verwisselen. Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals losstaande spandoekframes, vrijstaande spandoekframes, ronde spanframes, zwarte spandoekframes, spandoekframes in U- en L-vorm en driehoeksvorm.

Kunnen we het monteren van het reclamedoek ook zelf?

Het is in sommige gevallen absoluut mogelijk, maar het hangt af van het type reclamedoek dat je kiest. Peesdoeken, mastvlaggen en rolbanners lenen zich hier uitstekend voor. In sommige gevallen is er bij de eerste installatie wel hulp vanuit SIZO nodig. Zo vereist een peesdoek bijvoorbeeld een frame. ls je de visuele inhoud zat bent en het frame al is geïnstalleerd, kun je gewoon een nieuw doek bestellen, de oude visual verwijderen en het nieuwe doek in het frame plaatsen. Op deze manier kun je jaren vooruit met jouw reclamedoeken in frame, tegen een kleine investering.

reclamedoek

SIZO Group voor jouw reclamedoeken

Bij SIZO regelen we het hele proces voor jou, allemaal onder één dak. Ons salesteam behandelt je aanvraag en koppelt je aan een toegewijde projectleider. Deze projectleider begrijpt precies wat jij wilt en vertaalt jouw wensen naar een perfect reclamedoek. Indien gewenst is het ook mogelijk dat de studio er aan te pas komt, om je van een mooi ontwerp te voorzien. Zodra je akkoord gaat, zet de projectleider je aanvraag direct in productie en plant hij/zij het moment van montage of verzenden in. Door deze efficiënte aanpak zijn de communicatielijnen kort en is alles overzichtelijk voor alle betrokken partijen.

Ben je geïnteresseerd in een reclamedoek? Laat ons je wensen weten via het onderstaande contactformulier. SIZO neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Cases