Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Uit welke soorten reclamedoek kun je kiezen?

Pees doeken.

Een pees doek komt altijd gepaard met een op maat gemaakt aluminium frame. Het plaatsen van het frame met het eerste pees doek neemt SIZO voor je uit handen. Wil je de visuals echter om de zoveel tijd wisselen, kun je dit goed zelf realiseren. Het doek is aan elke zijde voorzien van een siliconen pees, dat je in het frame drukt tot dat het strak staat, het wordt ook wel een stretch doek genoemd. Hierbij geldt wel; hoe groter het doek, des te meer handen je nodig zult hebben. Bij vragen over het plaatsen van het reclamedoek kun je SIZO altijd bellen.

reclamedoek

Meshdoek.

Een meshdoek is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Dit type reclamedoek is namelijk over het gehele oppervlak voorzien van kleine licht- en luchtdoorlatende gaatjes. Hierdoor is het reclame doek niet alleen veel lichter dan andere soorten doeken, de wind heeft er ook minder vat op. Een klein nadeel dat aan de gaatjes hangt, is dat de kleurdichtheid wel afneemt. Om dit te beperken kun je in het ontwerp zoveel mogelijk contrast verwerken, waardoor het minder opvalt. Weet je zelf niet hoe? Vraag SIZO om hulp.

Pvc vrije doeken.

Ook bij reclame doeken heb je keuze uit duurzame alternatieven, bijvoorbeeld een PVC vrij reclamedoek. Hierin (PVC vrije doeken) heb je ook nog keuze uit verschillende soorten. Een goede keuze hiervoor is het zogenaamde ProSIZOGreen Outdoor. Dit type reclamedoek is recyclebaar, opvouwbaar en een lichtgewicht in het klassement. Op dit type doek is het mogelijk om de hoogst mogelijke kleurintensiteit toe te passen, waardoor je visuals er echt uitspringt. Vraag SIZO naar meer varianten of informatie.

Spandoek.

Al jaren behoort een spandoek tot één van de meest verkochte sign-uitingen. De reden hiervoor is dat het goed betaalbaar is én lang mee gaat. Een spandoek is een verzamelnaam voor verschillende soorten reclamedoeken, waarbij ringen inclusief elastieken de overeenkomende factoor zijn. De elastieken worden hierbij door een ringetje gehaald en aan het bijbehorende frame gelust. Het reclame doek kan echter ook van een tunnel worden voorzien, waarbij de tunnels over de buizen van het frame heen komen. Vraag SIZO naar het beste voor de situatie in en om je zaak.

Rolbanner.

Een rolbanner is een type reclamedoek dat je vaak op evenementen terug ziet. De grote voordelen van een rolbanner zijn; het is handzaam, licht, en bovenal opvallend. Bij aanschaf krijg je een standaard, (tent)stokken en het doek. Het doek wordt opgerold in het standaard dat je door middel van een lipje eruit kan halen. Om de visual te laten staan, steek je de meegeleverde stok onderaan het standaard en bovenin het lipje van het doek zelf. Wanneer je het doek wil opbergen, is de meegeleverde hoes ideaal.

reclamedoek

Mastvlag.

Vrijwel elk fysiek bedrijfspand heeft ze bij de voordeur staan; mastvlaggen! Hoog in de stok, in allerlei formaten, met een mooi ontwerp, ben je verzekerd dat je bij passanten in het oog springt. Zeker wanneer er een windje staat. Het grote voordeel van mastvlaggen is dat je het heel goed zelf omhoog kunt hijsen wanneer de oude vlag door de elementen is gaan scheuren. Het ontwerp kun je ook toevertrouwen aan de studio van SIZO!

MEER WETEN?

reclamedoek

Wat zijn de voordelen van een reclame doek?

Betaalbaar

Een PVC doek, een pees doek of andere varianten van een reclamedoek zijn ten opzichte van diverse sign-uitingen goed betaalbaar. Zeker wanneer het een tijdelijk actie betaamt, raadt SIZO het aan om voor een reclamedoek te gaan. Wil je weten wat je ongeveer kwijt bent aan een bepaald soort reclame doek? Stuur SIZO je vraag en ontvang zo snel mogelijk een gepast antwoord!

Snel verkrijgbaar

Reclamedoeken zijn – ook in grote oplage – relatief snel verkrijgbaar. In oplage van rond de 200 doeken zit in sommige gevallen maar een week levertijd. Zodoende heb je snel een (vervangende) visual op, in of om je pand gerealiseerd. Benieuwd naar wat de levertijden voor jou zijn? Stel je vraag hier en SIZO geeft je zo snel mogelijk een antwoord waar je iets aan hebt.

Duurzaam (en groen)

Reclamedoeken komen – net als veel andere sign-uitingen – ook in duurzame variaties. Deze variaties voor een reclamedoek voor buiten en binnen zijn over het algemeen van Pvc-vrij materiaal of gerecycled materiaal. Vraag voor de opties naar het SIZO Green assortiment.

reclamedoek

MEER WETEN?

Kunnen we het monteren van het reclamedoek ook zelf?

Het kan in sommige gevallen zeker, echter hangt dit af van welk soort reclamedoek je aanschaft.
Peesdoeken, mastvlaggen en rolbanners zijn hier geschikt voor. In sommige gevallen is er bij de eerste installatie wel hulp vanuit SIZO nodig. Zo is bij een peesdoek een frame vereist. Wanneer je de visual zat bent en het frame is al geïnstalleerd. Bestel je een nieuw doek, haal je de oude visual eruit, en druk je het nieuwe doek in het frame. Zo kun je jaren vooruit, tegen een kleine investering.

reclamedoek

MEER WETEN?

Waarom je de verbintenis met SIZO Signs aan wil gaan.

Het volledige traject dat je bij SIZO (mogelijk) aangaat, gebeurt allemaal onder één dak. Het sales team verwerkt je aanvraag en koppelt je aan een projectleider, de projectleider vertaalt je wens om naar een geschikt reclamedoek. Wanneer gewenst is het ook mogelijk dat de studio aan te pas komt, om je van een mooi ontwerp te voorzien. Eenmaal akkoord, zet de projectleider je aanvraag om in productie en plant hij/zij het moment van montage of verzenden in. Zodoende zijn de contact lijnen kort, wat voor iedere betrokken partij fijn en overzichtelijk is.

Ben je geïnteresseerd in een reclamedoek? Stuur via het onderstaande contactformulier je wensen door. SIZO neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Cases