Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Schapkop of endcap signing

Schapkop signing is een type point-of-sale (POS) materiaal dat wordt gebruikt in de detailhandel om de aandacht van klanten te trekken naar specifieke producten op een schap. Het is een stuk karton of kunststof dat bovenop het schap wordt geplaatst met een boodschap of afbeelding die de aandacht van de klant trekt.

Schapkop signing kan verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van de behoeften van de retailer en het product. Het kan bijvoorbeeld een bord zijn dat bovenop het schap wordt geplaatst met de naam of afbeelding van het product, of een stuk karton dat aan de voorkant van het schap wordt bevestigd met aanbiedingen of kortingsacties.

Schapkop signing is een effectieve manier om de aandacht van klanten te trekken en hen te helpen bij het vinden van de producten die ze zoeken. Het kan ook bijdragen aan een aantrekkelijke en georganiseerde presentatie van producten op de schappen. Schapkop signing is dan ook een belangrijk onderdeel van de in-store marketing en visual merchandising in de detailhandel.