Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Signage

Signage is een term die verwijst naar de verschillende visuele elementen die worden gebruikt om informatie te communiceren aan het publiek. Dit kan variëren van bewegwijzering, logo’s en symbolen tot banners, posters en digitale displays.

Signage wordt vaak gebruikt in commerciële en openbare omgevingen, zoals winkels, kantoren, luchthavens, ziekenhuizen, scholen en openbare ruimtes, om mensen te helpen navigeren en informatie te verstrekken. Het kan ook worden gebruikt voor reclamedoeleinden, om de aandacht te trekken en een merkboodschap te communiceren.

Er zijn verschillende soorten signage, waaronder statische en dynamische signage. Statische signage omvat bewegwijzering, posters en banners die niet van vorm veranderen en geen bewegende delen hebben. Dynamische signage omvat digitale displays, LED-schermen en video walls die kunnen worden geprogrammeerd om dynamische content te tonen, zoals video’s, animaties en real-time informatie.

Signage kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals metaal, hout, kunststof, glas en textiel, en kan worden bedrukt met verschillende printtechnieken, zoals zeefdruk, digitaal printen en belettering. Het is belangrijk om de juiste signage te kiezen die past bij de specifieke toepassing, om de beste resultaten te bereiken en de gewenste boodschap effectief te communiceren.