SIZO Signzone

Kijk, voel en beleef alle vormen signage.

The SIGNZONE

In ons belevingscentrum SIGNZONE laten onze productspecialisten je de nieuwste ontwikkelingen zien. Je kunt er experimenteren met verschillende materialen en combinaties daarvan. Ervaar het verschil tussen soorten printmedia. Hoe komt de ene kwaliteit peesdoek tot zijn recht ten opzichte van zijn veel goedkopere variant. Wat sluit aan bij jouw specifieke project.

Wat doet de printkwaliteit van een online massadrukker met je kleuren als je dat vergelijkt met maatwerk print waar aandacht aan kleurechtheid wordt besteed en het eindresultaat matched met je huisstijl. Ook als het printmedium wisselt van bijvoorbeeld Forex, naar folie of textiel. In ons Signlab vind je een breed assortiment aan samples.

Buitenreclame aan jouw gevel?

Wil je ook graag een stukje kunst aan de gevel hebben in de vorm van Neon reclame letters of een moderne variant? Neem dan contact met ons op.
Ledschermen met verschillende pixelpitch en nit-waarde. Altijd duidelijk gespecifieerd in de offerte maar wat is dat nu in het echt? Of hoe transparant is een transparant ledscherm nu werkelijk?
In de SIZO SIGNZONE staan altijd 10 of meer ledschermen werkend opgesteld met een pixelpitch variërend van 1,5 mm tot 80 mm. Zie het verschil! Wil je zien hoe jouw content eruitziet? Neem het mee en we draaien het gelijktijdig op alle schermen af.
Peesframe profielen, freesletters op glas, doosletters, folies en laminaat, print op dibond of pvc, honingraat karton, ledscherm zuilen, raamfolie, akoestisch vilt, vloerstickers, drukprocedés, freeslogo’s en nog veel meer…
Laat je vrijblijvend inspireren of informeren welk material of techniek het meest geschikt is voor jouw nieuwe project of toepassing. Maak een overwogen afweging tussen kwaliteit, kosten en duurzaamheid op grond van real-life ervaring en niet alleen van datasheets.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

SIZO SIGNZONE is op afspraak toegankelijk voor iedereen en met name interessant voor visual merchandisers, (retail) architecten, conceptontwikkelaars, interieurontwerpers, branding strategen, interieurbouwers.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.