Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Squid Raamtextiel

Squid raamtextiel is een innovatief type raambekleding dat een alternatief biedt voor traditionele gordijnen, jaloezieën en vitrage. Het is een zelfklevend textiel dat op ramen kan worden aangebracht en dat een stijlvolle, subtiele en natuurlijke uitstraling geeft aan de ruimte.

Het textiel van Squid is gemaakt van een polyestervezel die in een speciale coating is gedompeld om een unieke uitstraling en eigenschappen te geven. Het textiel is lichtdoorlatend en zorgt voor privacy terwijl het zonlicht gedeeltelijk doorlaat. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een matte afwerking.

Het textiel van Squid is gemakkelijk aan te brengen en kan op elk type raam worden geïnstalleerd, ongeacht de grootte of vorm. Het kan eenvoudig op maat worden gesneden en aan de raamkaders worden bevestigd met een zelfklevende laag. Het textiel is bovendien eenvoudig te verwijderen en laat geen lijmresten achter.

Squid raamtextiel biedt verschillende voordelen, waaronder privacy, zonwering en een esthetische uitstraling. Het kan worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële ruimtes, zoals kantoren, hotels, restaurants en winkels. Het is ook een duurzaam product, omdat het is gemaakt van recyclebare materialen en herbruikbaar is na verwijdering.