Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Technova Racing Team

Het sterrenteam

De groep is inmiddels een groot succes. Er zijn studenten van verschillende opleidingen binnen het team; 1. technisch specialisten. 2. Fotografie & Video. 3. ICT. De studenten van de opleiding Technisch specialist sleutelen aan de auto. Fotografie student maakt de foto’s voor onze collectie. Video studenten maken Aftermovies voor ons van elk weekend. En de ICT student leest de data uit van de auto en communiceert tijdens elke race met de coureur via een portofoon. Leerlingen nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus. Dat is ook terug te zien in het resultaat. Want in 2019 zijn de studenten samen met Laurens de Wit kampioen geworden van de Ford Fiesta Sprint cup!

De samenwerking met het technova racing team

Voor het raceteam en het Technova college is het erg belangrijk om studenten te laten excelleren op hun vakgebied. Om het raceteam voort te kunnen laten zetten zijn er sponsoren nodig. SIZO is één van de sponsoren van het studenten raceteam. Dit doen wij door – de door studenten ontworpen – livery (autobelettering) te plotten en op de desbetreffende auto te plakken. Vind je de auto ook zo gaaf? Neem dan contact met ons op om samen tot een nét zo gaaf ontwerp te komen.

Ontwikkelingen binnen het team

De studenten van het Technova racing team zijn momenteel bezig om te kijken of het mogelijk is om elektrisch te gaan racen. Dit om er voor te zorgen dat de studenten hun leercurve nog meer kunnen uitbreiden. Omdat er in de toekomst steeds meer elektrische auto’s waargenomen zullen worden. Hopelijk kan het Technova Racing Team in de toekomst in een elektrische raceklasse terecht komen. Zodat wij hen weer van nieuwe stickers kunnen voorzien.

Testimonials

in het seizoen van 2018 ben ik binnengekomen bij het Technova racing team. Als student ICT Beheer communiceer ik met onze coureur wat er beter kan aan de auto, lees ik de data van de auto uit, en overleg ik met de monteurs hoe zei de auto kunnen afstellen. Van kinds af aan ben ik al een enorm fan van racen, Sinds ik me kan herinneren was ik al te vinden samen met mijn vader op verschillende circuits om te kijken naar diverse races. Toen mijn opleiding begon op het Technova College zag ik een gloednieuwe Ford Fiesta staan in de garage, en heb ik contact gelegd met Peter de Kleuver. Dit wordt mijn derde seizoen nu binnen het Raceteam. Ik leer hier enorm veel en ik ben er achter dat ik het liefst voor altijd in de autosport wil blijven werken.

Martijn Mellema
Data engineer/Race engineer

Testimonials

Sinds ik op mijn 15e mijn racelicentie heb behaald ben ik verslaafd aan de autosport. De spanning van de start, adrenaline tijdens de race en de emoties als je wint zijn niet te beschrijven. De samenwerking met Technova past als een puzzel in elkaar. Als Technisch specialist praten we dezelfde “ taal “ daardoor kan ik nog voordat de auto wordt nagekeken uitleggen aan de studenten hoe de auto aanvoelt. Zo leren we van elkaar maar beleven we bovenal veel plezier aan deze mooie Sport.

Laurens de Wit
Coureur

Testimonials

Ik ben erg blij dat ik in het raceteam zit omdat ik hier connecties heb leren opbouwen. Ik heb geleerd in het raceteam om te kunnen experimenteren met video’ s maken maar dat je toch aan de vraag van je klant kan voldoen. Ik vind het cool om te merken hoe de monteurs met elkaar samen werken en te zien groeien, om dat te mogen vastleggen op beeldmateriaal als herinnering is te mooi om te kunnen beschrijven. Het zorgt voor een diepere laag in de video die ervoor zorgt dat het een echte film wordt in plaats van een paar shots achter elkaar.

Noël Kemman
Videograaf

Testimonials

Mijn taak in het raceteam is samen met mijn klasgenootje Jonah de raceauto klaar te maken voor de sessies en de race zelf. Dat houd in: een volledige check na elke sessie, reparatie waar nodig, juiste banden monteren, brandstof bijvullen en de juiste afstelling van de auto weten te vinden waar Laurens het beste op rijdt. Ik vind het geweldig hier in het raceteam. je leert hele andere dingen op het circuit dan in een garage. je leert bijvoorbeeld presteren in korte tijd en onder druk. Ook leer je hier letten op precisie. Elk klein dingetje kan namelijk in onze cup het verschil zijn tussen winnen of verliezen. ik vind het super om in het team te zitten. De sfeer is leuk, en je leert heel erg veel. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om op raceweekend te gaan.

Fleur van der Mijden
Technisch specialist/monteur