Textiel

INDOOR & OUTDOOR

Textiel doek inzetten
voor reclame acties

Textiel is een sterk opkomend materiaal voor grootformaat visuele communicatie. Textiel voorzien van een print kan op vele wijze ingezet worden om een droomwinkel of locatie te verwezenlijken.

Komt er bij jou in de winkel een nieuwe actie die zo snel mogelijk bekend gemaakt moet worden bij het publiek? SIZO is flexibel en schakelt snel om de actie om te zetten in een prachtig textiel doek met frame.

Textiel laat zich ook eenvoudig wisselen en komt in verschillende materiaal soorten. Waardoor een regelmatige verandering van berichten en inrichting zeer gemakkelijk wordt. Regelmatig wisselende visuals trekken meer aandacht.

Het materiaal verschilt wanneer de toepassing voor binnen of buiten is. Het materiaal dat buiten in lichtbakken of andere toepassingen wordt gebruikt, is er op gemaakt om verschillende weersomstandigheden te weerstaan.
Indoor is textiel uitermate geschikt om toe te passen in pees frames. Al dan niet voorzien van geluiddempende panelen. Maar ook als backlit of blockout textiel of in zelfklevende vorm als wallcovering.
Voor outdoor toepassingen wordt textiel vaak ingezet in groot formaat lichtbakken. Als banner, vlaggen en vaandels, spandoeken etc.

Op zoek naar een textiel oplossing?

Neem contact met ons op. SIZO helpt je graag verder om je wensen te realiseren, in alle soorten en maten.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Apoc

Deco-sign voor een heel bijzonder bedrijf; Apoc Aviation.

Pegamento

Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Giant

Aankleding Giant winkels door heel Nederland.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.